Kenó

Kenó

A kenó a bingó és a lottó ötvözete és az egyik legkönnyebben megtanulható kaszinó játék – köszönhetően egyszerű szabályainak és a játék menetének. Valamint annak, hogy a stratégia helyett nagyobb hangsúlyt kap a szórakozás. Érdekes, bár inkább csak kérdőjeles, története szerint a játék az ősi Kínából származik.kenó

A mai online kenó játékok némileg eltérnek elődeiktől, de mindegyik egy úgynevezett ticket (szelvény) kiválasztásával kezdődik. Ezen 80 szám szerepel: 10 sorban és 8 oszlopban. A játékosok 1-10 darab számot választhatnak ki, amelyek szerintük benne lesznek a 20 kisorsolt szám között. A játékosok fogadást tesznek a számaikra majd várják a számsorsolás eredményét.
Online keno titkai
Az igazi és az online változatban is a számok eltalálása a cél. Akkor nyer a játékos, ha az előre kiválasztott számait kisorsolják.

Nyerő stratégiák

A játék története során a játékosok számos stratégiát dolgoztak ki a kenóhoz, hogy növeljék nyerési esélyeiket. Ezek a stratégiák az ingyenes kenó játék során jól begyakorolhatók.
Akárcsak a legtöbb kaszinójáték esetében, a nyeremény itt a tét nagyságától függ: minél több számot jelölsz be és találsz el, annál nagyobb lesz a nyereményalap is.

Ingyen keno játék

Sok kaszinóban játszható kenó játékot ingyen, így mindenki kipróbálhatja szerencséjét, még mielőtt az igazi pénzét kockára tenné. Aztán, ha megfelelően begyakorolja, regisztrálhat egy kaszinóba valódi pénzért játszani.

A kenó óriási izgalmakat és magas nyereményeket hozhat, egyrészt hatalmas nyereséget szerezhetünk vele. Szerencsére ingyen is játszható, így minimalizálhatjuk a kockázatot.

Sok kaszinó bocsát egy bizonyos befizetés nélküli bónuszok kezdőtőkét ingyenesen a játékosok rendelkezésre. A kezdőtőke összege különböző lehet, többnyire 20-50 dollár között mozog. Ezzel regisztráció után játszhatunk, de tudni kell, hogy kivenni pénzt a kaszinóból csak akkor lehet, ha meghatározott feltételeket teljesítünk. Ilyen feltétel például, hogy minimálisan meg kell, hogy duplázzuk a kezdőtőkét. Vagy, ha megadott számú pörgetés marad még pénzünk, elutalhatjuk a bankszámlánkra.

A szabályok, az ingyenes kezdőtőke összege, a bónusz igényelésének módja a kaszinók felhasználási feltételeiben találhatók.