300 Spártai

Mind ennek a video nyerogepnek a neve és az általános témája is tükrözi az eredeti 300 Spártai képregénybbol és az azonos nevű 2007-es film adta a iklettet, amelyben Leonidas király 300 spártait csatába vezet, hogy megvédje területüket a kíméletlen perzsa Xerxész király ellen.
A spártai harcosok fegyverzetei és kulombozo harcosokat magában foglaló szimbolumok egy nagyszeru es gazdag 300 Shieldfs nyerogepes jatrk amely egy 5 tárcsás, 25 nyerővonalas nyerőgép, amely egy 300X nyereményszorzót kínál.

300 Spártai ingyenes nyerőgép témalya

A 300 Spártai nyerogep lenyűgözően baljóslatú zene-előadással mutatja be a jatekot amely közvetlenül a háborús témába vezet. A játékképernyőt körülvevő háttér búzatáblát, kék eget és spártai templomokat ábrázol a távolban. Az üdvözlő képernyőt sok helyen nyíllal szúrják át, és ez a bizonyos fegyver a játék során ismételten megjelenik.

Az alacsonyabb értékű szimbólumok egyenesen a kártyafedélzetről származnak, és tartalmazzák a 9, 10, J, Q, K és A betűket. Ezek a szimbólumok színes, ősi stílusú betűk, és mindegyiket nyíllal átszúrták. A közepes értékű szimbólumok közé tartozik egy nyílhalmaz, amely rád repül, és egy véres, kétélű kard a bőr hüvely tetején. Két legértékesebb szimbólum létezik: egy hosszú, fából készült hajó vitorlákkal és evezőkkel, valamint egy spártai harcos, aki visszahúzza íját és nyílját. Amikor kettőre vagy annál többre szállsz le, akkor animációvá válik, és kilövi a nyílvesszőt a keretből.

A háttérhangok alapvetően a filmszerű hangsávra korlátozódnak, amely csak akkor játszik le, amikor a tárcsák aktívan forognak.

Spártai Nyerőgép

A Wild Warrior szimbólumok az összes többi szimbólumot helyettesítik, a Scatter Shield kivételével. Amikor a Wild-ot egy nyerő nyerővonal aktiválására használják, megjelenik egy animáció, ahol az aranypáncélos katona kivágja a kardját az orsóról, és egy igazi harcos sikolyát kiáltja.

Az arany Scatter Shield szimbólum animációvá is átalakul, amikor kettőre vagy többre száll. A szimbólumot alkotó pajzs jobbra nyílik, és egy aranypáncélos és sisakos harcos bukkan elő, kardot vágva harci kiáltást kiált.
Bónusz

Csakúgy, mint sok slot esetében, több Scatter szimbólum megszerzése ebben a játékban az ingyenes pörgetéseket, vagy ahogy 300 Shieldsben hívják, ingyenes játékok köröként vált ki. Különleges képernyő jelenik meg, amely értesíti Önt arról, hogy nyert, és ezeken a pörgetések során egy vízesésszerű véráram gördül le minden egyes pörgő orsón. Ez meglehetősen rémes hatás, de elég jól illeszkedik a játék témájához.

Három vagy több Scatter szimbólumra jutás 5 ingyenes játékkal díjazza az összes Warrior győzelmet megduplázva. Még több bónuszt válthat ki az, ha további Scatter Shieldeken landol, miközben ebben a módban játszik. Két vagy több Shield nyer további öt ingyenes játékot, az összes Warrior győzelem ötszöröse. Hat vagy több Scatter Shield további öt ingyenes játékot nyújt Önnek, az összes Warrior győzelem most 25X szorzót ér. Ha elég szerencsés egyszerre 12 vagy több pajzsra szállni, akkor további 5 ingyenes játékot szerez, valamint hatalmas 300-szoros szorzót nyer.
Határértékek

Tegyen fogadást az Ön által választott 25-25 nyerővonal közül, az érme értéke 0,02 és 5,00 között mozog. A forgatásonkénti minimális licit 0,02, míg a maximum 125,00.
Játék

A 300 Shields tekercs villámgyorsan forog. A nyertes nyerővonalakat egyértelműen a digitális zene virágzása és a villogó színes vonal jelzi, amely nemcsak azt mutatja, hogy melyik sor nyert, hanem az az összeg, amelyet nyert, a nyerővonal számának mezőjében jelenik meg. Ingyenes játékok módban a képernyő jobb oldalán megjelenik egy kard, amely a kard pengéjén megjelenő vér szintjének emelésével követi a pajzsszámot.

A kezelőszervek mind a képernyő alján helyezkednek el, és jól láthatóan vannak felcímkézve, amelyek mindig mutatják az egyenleget, a teljes tétet és az aktuális győzelmet. Az alapszintű automatikus lejátszás gomb lehetővé teszi, hogy fogadást tegyen, majd a fogadásokon automatikusan többször pörgeti a tárcsákat. Válasszon 5, 10, 25, 50, 100, 250 vagy 500 ingyenes pörgetést.
Kompatibilitás

A 300 Shields teljes mértékben kompatibilis Mac, Windows vagy Linux alapú laptopokkal vagy asztali számítógépekkel.
Nextgen Gaming