Amazon queen

Amazon Queen vagyis az Amazon királynője
Gyere és kalandozz egy kicsit ezen a szórakoztató Amazon Queen online nyerőgépes játékon.
A AmazonQueen nyerőgép egy online nyerőgépes játék 5 sorral és 20 nyerővonallal ellátva. Az Amazon Királynője nyerőgépes játék egy lányra összpontosít, aki az amazóniai erdő királynője, amely a világ legnagyobb esőerdője. Nem könnyű a királynőként uralkodni egy ilyen hatalmas erdőben, mivel a területe tele van mindenféle, különféle temperamentumú állatokkal, némelyik édes, míg mások nagyon veszélyesek. A görög mitológiában az amazonok a szarmatákhoz és szkítákhoz kapcsolódó női harcosok törzse voltak. A legfontosabb szimbólumok amellyel találkozni fog az AmazonQueen nyerőgépes játékban: Gorillák, Kígyók, Tigrisek, Papagájok, Gyümölcsök, Vízesés na meg az Amazon Királynője.Amazon Queen
Az Amazon Queen Slot igazi kalandot nyújt, különösen akkor, ha elindítja az ingyenes pörgetések funkciót! Az ingyenes pörgetés funkció aktiválásához 3, 4 vagy 5 királynő scatter szimbólumát kell beszereznie bárhol.

A nyerőgép gyártója valóban elérte azt amit akart, hiszen egy igazán lebilincselő és mutatós online nyerőgépet alkotott meg.
Számos szabad játékos nyerőgépek közül ezzel is lehet nagyot kaszálni. Persze ahhoz az is kell, hogy Fortuna a játékos mellé álljon. Mondjuk az is igaz, hogy aki nem játszik az sohasem nyerhet. Ez a nyerőgép főként olyan kaszinó játékosoknak nyeri el a tetszését, akik szeretik a többfajta bónusz és nyerési esélyeket.
Játssz a Amazon Queen Slot  nyerőgépen letöltés és regisztráció nélkül.
Azonnal játszhatsz online kaszinós játékok ezen az oldalon!