Mega Fortune Nyerőgép

Magyar nyert jackpotot a Mega Fortune nyerőgépen!

Mega Fortune nyerőgép sokat nyerni, van egy pár érdekes történetünk számodra!
Ugyebár mivel egyre jobban növekedik azok száma akik online nyerőgépen próbálnak szerencsét így hála az égnek akadnak olyanok is akik szívesen megosztják velünk nyerőgépes sikertörténeteiket is. Most ezekből válogattunk össze néhányat amiket minden online szerencsejátékosnak feltétlenül el kellene olvasni. Ezekből könnyedén kiderül, hogy valóban lehet online nyerőgépen egészen kicsi pénzből is hihetetlenül sokat nyerni. Ha neked is van ilyen storyd azt persze szívesen vesszük.

Mega Fortune nyerőgép jackpotot!

Mik is történtek mostanában? Egy újabb igaz és élménydús sikersztori!
Még mi mindannyian az igazak álmát aludtuk, addig T.Lászlo magyar csodát alkotott a Mega Fortune nyerőgépen. Végre elérte azt, hogy valaki kézzel fogható bizonyítékkal szolgáljon a nyerőgép által kínált jackpot nyereményekről. Ugyanis keddre virradóra megnyerte a Mega Fortune nyerőgép Rapid jackpot nyereményét pontosan 338.476Ft-ot és így felkerült a Mega Fortune nyertesek listájára.Mega Fortune nyerőgép
Őszintén megmondva nagyon szeretem a Mega Fortune nyerőgép! Engem mindig is az azonnali nyeremények és ezen belül is jackpotok vonzottak és, hogy most már több mint 5 milliárd a Jackpot összege gondoltam szerencsét kellene próbálni.
Azt el kell árulnom, hogy nem vagyok nagy játékos. Soha nem fizetek be csupán csak annyit, amennyit megengedhetek magamnak, ami átlagosan 5-10.000Ft. Jelen esetben is csupán 5000Ft-al töltöttem fel a számlámat és abból kezdtem el játszani.

Legnagyobb Magyar nyertes az online kaszinóba

Éppen miközben indítottam a játékot megjelent legjobb cimborám Imre is, aki a szokásához híven tudjátok ” nagy arccal ” odalépett hozzám, hogy ha a bónuszért pörgetsz, add, át majd megfogom én neked a jackpotot.
Ezen a nyerőgépen én a 0.50€-os azaz a körülbelül 140Ft-os tétet szeretem. Ez nem is a legkisebb és még a befizetett összeghez is képest sokat tudok pörgetni. Így is tettünk elkezdtünk pörgetni. Azt hiszem pontosan a harmadik nyomás után megjelent a három bónusz felirat és indulhattunk is a jackpotért.

Kezdtük a külső körrel, majd ezt követően a középső és mit látunk még ez is megvan, tovább jutottunk a belső körbe. Hozzá kell tennem, hogy ezt Imre nyomta én csak néztem! Azt hittem megáll, bennem az ütő mikor látom, hogy mindjárt 5 Milliárd forintot nyerek, de sajnos mégsem így lett. Előtte állt meg egyel és kiírta, hogy gratulálunk nyert 37.50€-ot! Őszintén mondva azt sem tudtam, hogy mit kezdjek magammal! Fojt a víz mindkettőnkről! Mindegy mondom, ez nem sikerült játszunk tovább, azért már így is nyerőben vagyunk!

Úgy hidd el majdnem az összes pénzemet elbuktam mikor körülbelül olyan 7€-nál újabb bónuszjáték következett. Mondtam Iminek most én jövök ne is nyúlj a géphez! Külső kör!
Mondom, itt várok, még visszaszámol 15-ig aztán nyomom meg! Ok, ez meg is volna! Irány a belső kör! Itt is várok, várok, mondom, most! Megnyomom, mikor látom, hogy lassul, lassul és BUMMMMMMM!!!! RAPID JACKPOT!!!! 1142€ azaz pontosan 338.476Ft…megvan!!!!

Elképesztő! Látni azt, hogy ennyi pénzből közel 400.000Ft-ot nyertem! Szuper! Én már sokszor játszottam kocsmai nyerőgépen, de még sosem nyertem 5000Ft-ból ennyit! Nagyon köszönöm, hogy általatok ismerhettem meg ezt a fajta szerencsejátékot! KÖSZÖNÖM!!!! Még annyit fuznék hozzá, hogy a kaszinó is igazán kitett magáért, mert kedd hajnalban nyertem és már délután 4 óra fele a pénz a bankszámlámon volt!