Rulett szabályok

 Rulett szabályok Információ

A Rulett szabályok igen egyszerűek!A Rulett a legnépszerűbb kaszinójáték.
Válasszon ki egy számot, és pörgesse meg a kereket.
Hogyan játsszák a Rulettet?rulett szabályok

Tétek elhelyezése és visszavonása
A zsetonokat a bal egérgomb segítségével helyezheti el, és a jobb egérgombbal, vagy a Visszavonás (F2) gombbal törölheti. A visszavonás gomb minden elhelyezett fogadást töröl.
Az Újrafogadás (F1) opció segítségével azonnal újra megteheti az előző pörgetés során elhelyezett fogadásokat.

Pénztár
Zsetonok vásárlásához kattintson a Pénztár ($) ikonra. A zsetonokat egyszerűen, a játékból való kilépéssel tudja beváltani (X ikon). Ekkor minden nyereménye automatikusan hozzáadódik Rulett számlájához.

Nyeremény igénylése
A számfogadások nyereményei automatikusan hozzáadódnak a teljes nyereményhez. A külső fogadások azonban a téthez adódnak hozzá. Ha nem akarja újra megjátszani az adott fogadást dupla téttel, kérjük, távolítsa el az asztalról a zsetonokat.

Előző pörgetések
Az előző pörgetések eredményét megtekintheti, ha a játékképernyő jobb oldalán található „Előzmények” menüpontra kattint.

Több játékos
Más játékosok is csatlakozhatnak Önhöz, akik Önnel egy időben fogadnak, ilyenkor minden játékos különböző színű zsetonokkal játszik.

A szerencsekerék pörgetése
Miután befejezte a tétek elhelyezését, itt az ideje, hogy megpörgesse a szerencsekereket. Ezt a Kész (F3) gomb megnyomásával teheti meg. A pörgetés eredményét a felnagyított szerencsekerék pörgetése ablakban kísérheti figyelemmel.

Játékszabályok és fogadások

A Rulett célja, hogy sikeresen eltalálja a helyes számot, az adott szám tulajdonságát (pl. szín), vagy hogy fogadást kössön a számok egy csoportjára. A nyerőszámot az dönti el, hogy hol áll meg a cilinderbe dobott golyó. A szerencsekerék az európai változatban 37 számot(egy nullát), az amerikai változatban 38 számot (köztük egy nullát és egy dupla nullát) tartalmaz.

Figyelem: a szerencsekerék európai és amerikai változatán a számok sorrendje különbözik.

A rulett-asztal két részből áll: a számmezőkből és a külső fogadások mezőiből.

A számmezők 36 számot, egy nullát, és egy dupla nullát tartalmaznak (csak az amerikai rulettben), amely összesen 37 vagy 38 fogadható számot jelent. A nulla és a dupla nulla ugyanúgy fogadható, mint az összes többi szám, de a külső fogadások ezekre nem vonatkoznak. A „külső fogadások” annak a 12 külső fogadásnak az összefoglaló neve, amelyek két különböző csoportba sorolhatók: hat 1:1 fogadás (piros, fekete, páratlan, páros, magas és alacsony számok), és hat 2:1 fogadás (három oszlopfogadás és három tucat-fogadás).
Számmezők
A számokra való fogadás egyszerű, és nagyon sikeres lehet. Miután eldöntötte, hogy melyik számra akar fogadni, számos lehetősége van. A legkönnyebb fogadás az, ha zsetonját egy számra helyezi el. Így csak azt az egy számot játssza meg. A többi lehetőség: fogadhat két szomszédos számra, mint pl. 1-2 vagy 6-9, sarokra – amikor négy szám érintkezési pontjára helyezi a zsetont, sorra – három egy sorban elhelyezkedő számra, pl. 4-től 6-ig, vagy hatos sorra – amely dupla sort jelent.

Számfogadások kifizetései:

FOGADÁS NÉVSZÁMOKKIFIZETÉS
Egy számEgy szám35:1
Két számKét szomszédos szám17:1
SarokNégy szomszédos szám8:1
Sor3 számból álló sor11:1
Hatos sorKét 3 számból álló sor5:1
European House Special0-1-2-38:1
American House Special0-00-1-2-36:1

Figyelem:
Az európai rulett két speciális sorfogadása: 0-1-2, 0-2-3, az amerikai rulett szabályok három speciális sorfogadása: 0-1-2, 0-00-2 és 00-2-3.

Külső fogadások mezői

A külső fogadásokra helyezett tétek segítségével egyetlen fogadással egyszerre sok számot lefedhet. A külső fogadások két csoportba sorolhatók: azok, amelyek kifizetési szorzója 1:1, és amelyek szorzója 2:1. Ha a golyó olyan mezőben vagy olyan kategóriájú számon áll meg, amelyre Ön fogadott, Ön nyer. 1:1 fogadások a színfogadások (piros/fekete), a páros fogadás (páros/páratlan), és a magas/alacsony fogadás. Az 1:1 fogadások 18 számot fednek le. A 2:1 fogadások 12 számot fednek le.

FOGADÁS NÉVSZÁMOKKIFIZETÉS
SzínfogadásPiros vagy fekete1:1
Páros fogadásPáros vagy páratlan1:1
Alacsony/magas1-18 vagy 19-361:1
Oszlopfogadás34, 35 vagy 362:1
Tucat fogadás1-12, 13-24 vagy 25-362:1

(Figyelem: minden külső fogadás elveszik, ha a golyó a 0-n vagy 00-n áll meg)

Rulett Szabályok a 0-val és 00-val kapcsolatban
A 0-ra és a 00-ra ugyanúgy fogadhat, mint bármelyik másik számra. A kifizetés pontosan ugyanaz. De a külső fogadások nem vonatkoznak sem a 0-ra, sem a 00-ra. Tehát ha valamelyik 0-n áll meg a golyó, minden külső fogadás elveszik.

Fogadások kombinálása, rulett szabályok!

A rulett akkor válik igazán izgalmassá, amikor elkezdi a fogadásokat kombinálni. Azáltal, hogy különbözőfajta számfogadásokat köt, nemcsak a kockázatot csökkenti, de hatalmas nyereményekre is szert tehet, ha szerencsével jár.

Mondjuk az Ön kedvenc száma „8”, és egyszerre egyszámos fogadást, kétszámos fogadást, sorfogadást, és sarokfogadást is köt rá. Megpörgeti a kereket, és bejön a 8-as. A teljes nyereménye ekkor 35+17+11+8= 71-szerese az egyes fogadásokra tett zsetonok értékének! Tehát ha ezeket a fogadásokat $1-os zsetonnal kötötte meg, az eredeti $4-os tétjéből hirtelen $71 lesz – plusz a négy nyerő zseton is az asztalon marad! Nem rossz.

A külső fogadásokat is kombinálhatja számfogadásokkal. Erre egy nagyon jó példa, ha egy meglehetősen nagy tétet tesz a pirosra, és ezt a nullára tett kis összegű egyszámos fogadással biztosítja. Sosem lehet tudni.

Ha megfigyeli a kereket, megpróbálhatja annak egy cikkét lefedni számfogadásokkal. A rulettjátékok lehetnek nagyon izgalmasak, vagy nagyon lassúak, csak Öntől függ. Minden Önön múlik! Kellemes pörgetést!

Rulett kifizetési táblázat

FOGADÁS NÉVSZÁMOKMAX FOGADÁSKIFIZETÉS
Egy számEgy szám5 zseton35:1
Két számKét szomszédos szám5 zseton17:1
SarokNégy szomszédos szám5 zseton8:1
Sor3 számból álló sor5 zseton11:1
Hatos sorKét 3 számból álló sor5 zseton5:1
European House Special0-1-2-35 zseton8:1
American House Special0-00-1-2-35 zseton6:1

 

FOGADÁS NÉVSZÁMOKMAX FOGADÁSKIFIZETÉS
SzínfogadásPiros vagy fekete15 zseton1:1
Páros fogadásPáros vagy páratlan15 zseton1:1
Alacsony/magas1-18 vagy 19-3615 zseton1:1
Oszlopfogadás34, 35 vagy 3615 zseton2:1
Tucat fogadás1-12, 13-24 vagy 25-3615 zseton2:1

Figyelem: minden külső fogadás elveszik, ha a golyó a 0-n vagy 00-n áll meg. Az európai rulett két speciális sorfogadása: 0-1-2, 0-2-3, az amerikai rulett három speciális sorfogadása: 0-1-2, 0-00-2 és 00-2-3.

Hot és Burning Table

A Hot Table (HT, Forró Asztal) kifejezés arra utal, amikor a ház számos körön keresztül veszteséges, tehát amikor a játékosok többet nyernek, mint amennyit veszítenek. Ha a 15-ből 9 kört a játékos(ok) nyer(nek) meg, az asztal Hot Table-nek minősül.

A Burning Table (BT, Égő Asztal) a HT helyzet fokozott változata, amikor a játékos(ok) a 15-ből 11 kört megnyer(nek).

Rulett szabályok kifizetési táblázat az asztaloknál, fogadások kombinálása amivel hatalmas nyereményekre is szert tehet, a legjobb online Roulette kaszinó. Manapság egyre gyakrabban játsszák az ingyenes online rulett játék. Ez egy kényelmes megoldás, mert gyakorlatilag bármikor és bárhol játszhatsz.