Gyümölcsös Játékgép

Regisztráció nélküli ingyenes nyerőgépek azonnal!

Ebben az ingyenes kocsmai játékban a gyümölcs formákat ábrázoló félkarú rablón teheted próbára a szerencsédet. Jatssz anélkül hogy komoly kockázatokat vállalnál anyagi téren. Válassz az egy soros eredmény jelzõtõl a kilenc sorosig, amelyikhez éppen kedved van. Ezzel a kaszinó játékkal rengeteg szabadjáték ütheti a markodat!

Gyümölcsös kocsmai nyerőgép ingyengyümölcsös játékgép
Kiváló grafika és hangefektek magas szinvonalon. Valódi játékélmény!
Mosolyogjon rád a szerencse!

Gyümölcsös Játékgép

A gyümölcsös játékgép központi eleme a Joker Wild és a csilag Scatter szimbólum, amely lehetővé teszi a játékban található összes szimbólum cseréjét. Ha egy teljes oszlop az azonos játékszimbólumok egyikéből áll, akkor az egész orsó Jokerré válik, ez a Bővülő Vad a következő pörgetésnél hasznos lesz, hogy könnyebben nyerjen nyereményt.
A Fruits Joker gyümölcsös játékgép elcsábítja Önt. Az ingyenes pörgetés bónusz módjával, 3 csillag szimbólumot talál bárhol a tárcsákon az ingyenes pörgetéseket vált  ki. A játékos 5 ingyenes pörgetést kap Joker szimbólummal.

Ha jobban megnézuk a jutalmakat, amelyeket ez a játék kínál nekünk, látni fogjuk, hogy a 7-es szimbólum lehetővé teszi a teljes fogadás 2×12,5x-es fizetését, van még egy BAR, amely akár a teljes tét 6-szorosát is képes fizetni , majd a görögdinnye, a szőlő 3x, végül a többi gyümölcs 2x vagy 1x a citrom és a meggy számára. De nem ezek a szimbólumok fizetnek a legjobban, sőt, ha 5 Joker szimbólumot gyűjtunk az egész képernyőn, megnyeruk a teljes tét 500-szorosának megfelelő jackpotot.