5 Tárcsás Nyerőgépek

Az öttárcsás nyerőgépek jóval több játékélményt biztosítanak, háromtárcsás társaiknál. Ezek a játékok mindig valamilyen képzelt, vagy múltbéli világba repítenek el minket. A téma választék kifogyhatatlan. Játszhatunk mesebeli lényekkel, érezhetjük magunkat az 50-es évek Amerikájában, vagy kedvenc film, illetve mesehősünkkel kalandozhatunk, miközben hatalmas nyereményekért pörgetünk.
5 tárcsa, és rengeteg nyerővonal. A nyerővonalak száma akár 50 is lehet, csak tőlünk függ, éppen mennyi nyerővonalra fogadunk. A figurák között találunk már WILD feliratot, vagy azzal egyenértékű bármilyen JOKER figurát, mely bármit helyettesíthet. Amennyiben több WILD figura is a nyerővonalunkon áll meg komoly bónuszokra, bónuszpörgetésekre számíthatunk.

  • 2 Million BC
    2 Million BC
  • Amazon queen
    Amazon queen

A játék menete:

A játék indítása előtt döntsük el mennyi nyerővonalra szeretnénk fogadni. A vonalakat a LINES gomb segítségével aktiválhatjuk. Ez után válasszuk meg a tétek soronkénti nagyságát a BET gomb egyszeri, vagy többszöri megnyomásával. A BETMAX gombbal maximális tétet teszünk meg, és elindítjuk a pörgetést. A játék elindítására szolgál a SPIN gomb is. Figyelem! A teljes téted egyenlő az aktív nyerővonalaid szorozva az alaptéted nagyságával. Azaz ha azt választottad, hogy 9 nyerővonalra fogadsz, 25 centes téten, akkor a következő forgatás során a teljes téted 9 X $0.25= $2.25 lesz.
Amennyiben bármelyik aktív nyerővonaladon nyertes kombináció alakult ki, úgy megkapjuk a nyereménytáblán feltüntetett összeget.

Játssz valódi pénzben a EnergyCasino-ban !!!