2 Million BC

  • 2 Million BC
    2 Million BC

Játssz online 2 Million BC nyerőgépen letöltés nélkül!

Az 2 Million BC slot egy valódi kuriózum az online nyerőgépek között. Nagyszerű extrákkal van teletűzdelve, és talán az egyik legszélesebb, repertoárt kínáló játék.
Knock Bonus: Az első feature, amit azzal szerezhetünk meg, ha minimum három gyámánt szimbólum érkezik egy payline-ra. Ezek közül választhatunk egyet, amelyik a feltett tét értékét többszörözi meg a nyert számmal.
Free Gift Bonus: Néhány ajándék közül választhatunk egyet, amik különböző értéket képviselnek.
Mini Trail Bonus: Ha három tűz szombolum érkezik a képernyőnkre, akkor indul a free spins bónusszal egybekötött különleges bónusz.
Minden alkalommal, amikor egy tűz szimbolum érkezik a szabad játék alatt,  oroszlány halad egy mezőt a családtagok irányába. Amint elérkezik az egyik családtaghoz ismét 10 szabad-játékot kapunk, plusz megszerezzük a családtagtól kapott összeget. Így akár 40 szabad-játékot is kaphatunk, ami közben a oroszlány akciójával karöltve rengeteg pénzt szerezhetünk.2 Million BC
Arra persze nem számítsunk, hogy ez mindig így történik, de igazán nagyszerű a játék bőkezűség szempontjából.

A nyerőgép nagyon reális megjelenésű, szemfüles grafikával. Az orsók külső része díszített, hogy úgy nézzen ki, mint egy dzsungel, és a játék során szőlő található. A szimbólumok közé tartoznak a barlangember karakterei, az állatok és a barlangember korából származó egyéb ikonok. A játékban sok különleges vonás található meg, köztük az orsók köré fonódó szőlő és a sziklákhoz hasonlító játékgombok. A játék összesítése és gombjai mind a képernyő alján sorakoznak. A forgógomb kiemelkedik, mivel úgy tervezték, hogy úgy nézzen ki, mint egy zúgó tábortűz.
Számos izgalmas animáció zajlik ebben a játékban. Amint a játékos pörgeti az orsókat, meglátja az ósembert a tárcsák jobb oldalán. Felfelé és lefelé fogja mozgatni a fejét, miközben figyeli az orsó forgását, kopogtat a lábán, amikor türelmetlenné válik, győzelemért szurkol, és más szórakoztató bohóckodásokat hajt végre a játék során.

2 Million BC

A 2 Million BC játéknak 5 tárcsája és 30 nyerővonala van, ami sok esélyt biztosít a játékosoknak a nyerésre.
Az érme értéke 0,02. 0,05, 0,10, 0,25 és 0,50.
A nyerőgépnek nincsenek magas rangú kártyaszimbólumok. Ehelyett az összes szimbólum sajátos vonásaival egészíti ki a történetet.
A nyerőgépnek nincsenek magas rangú kártyaszimbólumok. Ehelyett az összes szimbólum sajátos vonásaival egészíti ki a történetet. A rubin 250-et fizet, arany váza dollár szimbólummal 375-öt, az arany kő a rajta lévő hieroglifával 500-at, a fél körben formázott kő 625-öt fizet ki, a fa tuz 750-et fizet, a kőkerék 1000-et, a Stonehenge-hez hasonlóan egymásra rakott kövek 1250-et, a mosolygós méh 1500-at, a kardfogas tigris 2000-et, a barlangi nő pedig 2500-at fizet.
A tábortűz szimbólum elviszi a játékost az ingyenes pörgetések körébe. Az ingyenes pörgetések során a játékos élvezheti azokat a pörgetéseket, amelyekhez nem kell kreditet költenie. Ez a funkció összes nyereményét tiszta nyereséggé teszi. Több ingyenes pörgetést lehet elindítani, amíg a játékos már benne van a funkcióban.

Eleinte nem hittem el, hogy mennyire tökéletes számomra a BC 2 millió játék. Ez a játék minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amelyet az online slotokban keresek, és még sok minden más. Abban a pillanatban, amikor elkezdtem játszani ezt a játékot, elkezdtem szép kifizetéseket tapasztalni.
Tetszett, ahogy a játék fantasztikus animációkat kínál bármilyen okból, például nyerő kombinációk létrehozásakor, amikor speciális funkciók aktiválódnak, és csak egy remek megjelenésű játék kedvéért. Azt javaslom mindenkinek, aki remek játékot keres, próbálja ki a BC 2 milliót. Lehetséges, hogy sokak gyors kedvence lesz.