European BlackJack

European BlackJack játék

Próbálja ki ezt a híres European BlackJack kártyajátékot, amely jelenleg a világ minden táján uralja a kaszinókat, és biztos lehet benne, hogy nagyszerű pillanatokat és pillanatokat él át amikor megverheti a krupiert és megragadhatja a pénzt az asztalon.
Más szerencsejátékokkal ellentétben a blackjacknak ​​számos előnye van. Nem csak igazán szórakoztató, de ráadásul a saját képességeid alapján nyersz vagy veszítesz. Megfelelő blackjack jatek eljárással kevesebb mint egy százalékra csökkentheti a kaszinó esélyeit.

A Európai blackjackról

A European BlackJack játék célja egyszerű,a kártyakombinációval a lehető legközelebb jutni a 21 ponthoz, és legyőzni az osztó pontszámát. A Blackjack hasonló a Amerikai blackjack kártyajáték nevű változathoz. Az elején a játékos két kártyát kap, amelyek alapján eldönti, hogy vesz-e még egyet vagy nem. Minden kártyát képpel felfelé osztanak, tökéletes áttekintést nyújtva.
Az osztó aláveti magát a kiosztott kártyáknak, és nem dönthet szabadon. Ha 16-nál kevesebb pontja van, akkor újabb kártyát kell vennie. Ha 17 vagy tobb akkor megáll. Ha blackjack érkezik az osztónak, automatikusan megver minden játékost.

European BlackJack előnyei

European BlackJackKönnyen érthető játék
A fő szerep a játékos, nem pedig a kaszinó
Képesség taktikai és kártya BlackJack lapszámolás

Annak érdekében, hogy a játékosnak a legnagyobb esélye legyen a győzelemre, logikusan kell játszania, nem szabad csak a véletlenre hagyatkoznia, kártyaszámlálással. Mivel az osztónak gyakorlatilag korlátozott a döntése arról hogy vegyen-e további kártyákat, a kaszinó előnye ebbe a jatekbba sokal kisebb mind a nyerogepeke.