Rulett Játék

Rulett Játékok

A rulett játék a kaszinó alapköve az egész világon. Nem lehet találni egyetlen online casino helyet sem, ahol ez játék hiányozna. Az emberek szívesen kipróbálják a szerencséjüket a golyó dobásával a forgó berendezésre és bíznak abban, hogy pontosan ez a kör szerencsét hoz nekik.
Rendelkezésre áll 37 vagy 38 színben elkülönített szám. A krupié a golyót a forgó körrel szemben doja, akkor gyerünk ha a golyó a kiválasztott szám kockába esik, piros,  attól függ hogy hol áll meg, s e szerint fizetik ki a nyereséget a tett tételekre. Minden kör elött van bizonyos ido, hogy a tétet megtegyuk.

Rulett játék tétrakása

Ha egy számra – tétet lehet tenni a legegyszerübb módon úgy, hogy tétet tesz a kiválasztott számra.
Kombinát tét – minden úgy nevezett kombináció vagyis split – tét két számon keresztül.rulett játék
A zsetont a két számot elosztó vonalra teszik. Így kihasználhatja a tétet pl. nullára és egyesre
Fejlett szám tét street – hasonlóan mint a split esetén a zsetont pontosan keresztben helyezi el három számmal két közeli vertikális szomszéddal ú.n. street.
Tét négy számmal – amennyiben a zsetont pontosan a négy szám kapcsolóján helyezi el, s így tétet tesz mindegyikre. A többlet természetesen csökken, de így lényegesen nagyobb az esély a nyereségre.
Tét hat számra – tét sorra, amikor két utcát köt le, s ezzel téte mind a 6 számra vonatkozik. Elegendö, amikor a zsetonait leteszi a rulett játék asztal legközelebbi határvonalra.
Tét 12 számra – tét lehetséges úgynevezett oszlop segítségével. A zsetonokat elhelyezi a felsö, közbensö vagy alsó sorra.
Tét egy tucatra – Vegye észre a három mezit, melynek megjelölése 1-12, 13-24 vagy 25-36,
Ha zsetonját erre mezöre helyezi el, akkor téte megoszlik minden közeli számhoz.
Tét lehetséges természetesen na színre, páratlan vagy páros variációra vagy a kicsire és nabyta. Minden említett tét a nyereség 2x számít. Egy körben tét lehet több variánsra egyszerre, itt nincs semmilyen korlátozás.

Rulett Játékismertető

  • Amerikai rulett – 38 száma van, melyböl kettö nulla. Az egyik a klasszikus és a második a dupla nulla értelméneben, ami a játékosoknak semmi jót nem hoz.
  • Event – Ez jelöli meg a tét területét páratlan/páros esetleg Kicsi/Nagy.
  • Európai rulett – Ismertebb egy nullával.
  • Free Spin – Rulett forgatása tét nélkül
  • La Partage – ezen szabállyal találkoznak a francia rulett eseténb, amikor a tétek fele visszatér a páros/páratlan, kicsi/nagy-ra, ha nulla Esery.
  • Spin – Így jelölik a rulett forgatását.
  • Street – Ez jeleni az adott számok sorát, amelyek közvetlenül egymás mellett vannak, mint például 1,2,3, vagy 7,8,9.
  • Wager requirements – Ez a szám jelzi, hogy hány tétet kell tenni a tétek bonusz nagyságában, hogy ezzel azt meg tudja szerezni.
  • Zseton – minden érme jelölése bármilyen értékkel is.