Jackpot nyerőgépek

Szinte mindenki arról álmodik – és azért is játszik – hogy egyszer övé lesz a Jackpot. Nem csoda, hiszen hatalmas összegekről van szó. Kevesebben tudják azonban, hogy a nyerőgépeknek Jackpot szempontjából két fajtája létezik.

Az úgynevezett straight jackpot egy előre megállapított fix összeg, melyet szinte mindig jól láthatóan feltüntetnek a játék felett. Ezeket a jackpotokat viszonylag nagyobb eséllyel lehet megnyerni, de összegük elmarad a progresszív társaiktól.Jackpot nyerőgépek

A progresszív jackpot az igazi nagyágyú. Az összeg folyamatosan nő, minden egyes téttel, amit mi, illetve mások megteszünk az adott játékon. A nagyobb hálózatok nyerőgépein a jackpot összege ezáltal, gyorsabban is nő. Ezek a jackpotok nagyon gyorsan elérik a több százezer dolláros nagyságrendet, és viszonylag sűrűn meg is nyeri őket valaki. Nem ritka azonban a milliós nagyságrendű nyeremény sem. Azok a jackpotok, melyet egy-egy online kaszinó egyénileg hirdet meg némiképpen lassabban növekszenek, de még így is százezres nagyságrendűek. Ha a progresszív jackpotra játszol, tudnod kell, hogy a jackpotot a téted nagyságához mérten kapod meg. Azaz csak akkor nyerheted meg a teljes összeget, ha a maximális téten játszol. Tehát javasolt mindig a maximális téttel játszani!