Legális Fogadóirodák Magyarországon

Online sportfogadás Magyarországon 2024, hogyan kell kiválasztani és melyek a legális fogadóirodák!

Az első sportfogadás a lóversenyfogadás „lovi” volt ami a második világháborúig volt érdekelt. Ezutánn a TOTO került az élre, amit pár évtizeddel később a mostani sportfogadási játékok váltottak fel. Manapság rengeteg napi szintű online fogadási lehetőségünk van a internet, elterjedt különféle sportnak köszönhetően.

Legális Online Sportfogadás

A legelterjetteb fogadási lehetőség az online fogadás, hiszen manapság az internet elterjedésével már az otthoni kényelemből tudunk fogadni. A rengeteg fogadási lehetőségből tud választani a játékos. A leghasználtabb fogadási lehetűség az élő fogadás. Az online sportfogadás Magyarországon telyesen legális, bár a Magyar kormány tiltani szeretné a külföldön bejegyzett cégeket. Az online fogadási irodál weblapján vagy a mobilaplikáción keresztül sprothireket is lehet követni és regiszrációt követően élő közvetités áll a játekosok számára természetesen ingyen.
A rengetek sportfogadási játék mellet, online kazinót is találhatnak a játékosok.
Vannak virtuális és élő játékok is. A weboldalak mind mobilbarátként is működnek, de az irodák 90% -a Androidos és IOS-es aplikációt is bisztosit a játekosoknak.
Szóval nem csak Magyarországról, hanem a világ minden pontjából fogadhat a játékos legálisan, csak internetre van szüksége. Minden iroda online weblapja és mobilaplikéciója makszimális biztonsági feltételeket garantál a játékosoknak. Ezek a cégek komoly összegeket forditanak az adattárolásra és az érzékeny információk védelmére.

Online sportfogadás játékos regisztáció folyamata

A regisztráció általában eléggé gyors folyamatnak bizonyul. Meg kell adni a személyi adatokat:

Vezetéknév, név.
Email.
Telefonszám.
Lakcim.
Jogsi vagy bármelyik személyi dokumentum identifikációs számát.
A belépésre kivánt jelszavat.
Banki fiók számát.
Fizetési opciót.

Pár perc allat már el is kezdheti a játékos az első sportfogadását.

Online Sportfogadás Bónuszok

A fogadóirodak minden új játekost bónusszal fogadnak. Ezek a bónuszok megforgatási követelményekkel járnak. Ez azt jelenti például hogy a meglévő bónuszt legalább 10x kell megforgatni.

A meglévő játékosok pedig a rengeteg online promoció, befizetés nélküli bónusz ajánlatok között tudják választani a magunkak megfelelőt. A játékos fő célja hogy a magának megfelelő irodát válassza a megfelelő feltételekkel. A bónuszok napi és heti szinten változnak, a játékoskan követnie kell a promociós lapot a weblodalon. Vannak ingyenes fogadási opciók, ehhez például nagy számú fogadási kombinációt kell megkötnie a játékosnak.
Vip tag lehet az online fogadási irodánál

A fogadóirodák nagyja vip tagsági lehetőséget is nyujt a játékosok számára. Ezek egyfajta speciális lehetőségek közé tartoznak, ahol jutallmazzál a hűs sprotfogadó iroda tagjait. Itten a játékosok egyedi promóciókban részesülnek, különböző nyereményeket nyerhetnek. Ahhoz hogy a játékos VIP tag legyen, az aktivitás szükséges. Sok sport fogadást kell kötnie a játékosnak, vagy aktiv kell legyen a pókerben vagy más online játékban az iroda weblapján.
A pénz be és kifizetési módjai

Az online sportfogadási irodák sok be és kifizetési opciót ajánlanak a játékosok számára. Több a befizetési mint a kifizetési opció, ami érthető okokból van igy. Az online titkositási feltételek és az adatvédelem fejlődésének köszönhteőn, ezek az opciók telyesen biztonságosak.
Be és kifizetési lehetőségek:

Bankszámla segitségével
Hitelkártyával
Pre paid kártyával
Kriptovalutával
Paypalla
Skrillel
Netellerel

A befizetési folyamat másodperceken belül kész. A pénz azonnal a játékos online számláján található.

A kifizetésre játékosoknak pár órát kell várniuk.

Hogyan kell fogadni, milyen fogadási tipusok léteznek

Amikor a játékos regisztálta magát, befizetet pénzt a számlájára márcsak maga a fogadás és a kifizetés maradt hátra. A sportág vagy játék választása utánn ki kell választani a megfelelő mérkozést és a kinált fogadási lehetőségek között kell választani. A fogadási lehetőségek mellet találhatóak az ODDSok. Az odds a nyereményszorzó. Minnél nagyobb az szorzó annál kisebb az esélye a bekövetkező sporteseménynek a valószinűsége. A sportfágak tényleg nagy válasytékban találhatóak, kezdve a focitól, a Forma 1-en és a Dakar ralin át az e-sportokig. A fogadási lehetőségek is oriásiak, különössen a csapatsportágakban. Minden fogadói irodánal lehetőség van az élő sportfogadásra is.legális fogadóirodák

Fogadóiroda Élő közvetités

Az élő közvetités minden regisztrált játékosnak ingyenes. Közvetitve vannak egyaránt a hazai és külföldi sportágak is. A játékosnak muszály pozitiv számlaegyenlege legyen hogy ingyen követhesse az érdekelt eseményt. Az álő mérkőzéseket a LiveStream funkción belül lehet megtaláni és használni.
Sportfogadást ellemző aplikációk

Ezeket a weblapokat és aplikációkat mint új és tapasztalt játékosok számára is jól jöhet. Az alkalmazás célja, hogy az elmúlt mérkőzések alapján szerzett információkból a legtöbb segitséget nyújtsa a játékosoknak. Az ellemző aplikacio figyelembe veszi az összes múlt adatot, sőt léteznek már olyan alkalmazások amelyek a jelenlegi formát és a különfále infomraciók alapján ad fogadási ajánlatokat.
Mi a sportfogadási piac, hogyan kell hasznát venni?

A sportfogadási piac, az iroda által nyújtott lehetőségek egy fogadási esényre vonatkozva. Ez azt jelenti hogy az adott esemény összes fogadási lehetőségét egy helyen tudja megtaláni a játékos.

A sportfogadási irodák ügyfélszolgálati rendszere

Manapság egy komoly fogadási cég nem is tudna mülködni egy rendezett és profi ügyfélszolgálat nélkül. Ügyfélszolgálati formák:

  • Online chat – a leggyorsab és emiatt a leghasználtabb ügyfélszolgálati lehetőség közé tartozik. A külföldi szolgátatók magyar nyelvű online chat szolgáltatása munkaidőben mülködik, emellet az angol nyelvű szolgáltatás állandóan elérhető ha a játékosnak sürgős gondja támad.
  • Emailes ügyfélszolgálat – az emailre általában legkésőbb 24 órán belül kap választ a felhasználó
  • Telefonos – Nem minden irodának van telefonos ügyfélszolgála. A telefonos ügyfélszolgálat hátránya hogy a játékosnak várnia kell mig az első operátor nem lesz szabad.
  • GYIK – A GYIK szekció minden szolgáltatónal egy külön oldalon található. Meg lehet találni a gyakran használt kérdéseket és e válaszokat.
  • Üzenetküldő űrlap – Hasonló mint az emailes ügyfélszolgálat. Az űrlap kitöltése utánn, az email cimre kapja meg a felhasználó a választ a feltett kérdésre.

Jelentős e a reputáció a sportfogadó irodáknál?

Igen, jelentős.
Hiszen a szolgáltató elismertségét és hirnevét érdemes figyelembe vennie a játékosnak.
Ha pozitiv a reputaciója a cégnek, az azt jelenti hogy a játékosoknak pozitiv a véleményük a cégről.
Ez azonban, nem jelenti azt hogy például egy kisebb és kevésbé ismert ÚJ cégnek nincsennek pozitiv oldalai és jó müködési adostágai.
Maga a játékos dönti el hogy neki mi az érdeke, persze figyelembe kell venni a cégnek biztonságát és sportfogadási lehetőségeit is .
Összesités

Reméljük hogy segitettünk az új és régi játékosoknak