Kaszinós Játékok

A neten számos online kaszinó legkülönfélébb kaszinós játékok ajánlataiba ütközik az érdeklődő játékos. Az egyes online kaszinók nagyobb mennyiségű játékok vonultatják fel. Így végső soron a játékos dönti el, hogy melyekkel szeretne játszani. Az online kaszinók megjelenési játék-spektruma tulajdonképpen annak függvényében alakul, hogy az online kaszinó milyen játékszoftvert használ.
Attól függően, hogy milyen kaszinószoftvert használ az oldal. Lehetőségünk lehet például élő játék indítására, ahol web kamerán keresztül figyelhetjük az osztó tevékenységét. Számos kaszinószoftver gyártó kínál letölthető és azonnali játékra tervezett termékeket egyaránt. De azt már az adott online kaszinó szabja meg, hogy ezek közül melyik fajtát teszi elérhetővé a játékosok számára.

Online Kaszinós Játékok

Szinte minden online kaszinóban megtalálható, klasszikus játékok mellett számos kaszinó kínál a hagyományos kaszinójátékoktól eltérő játékokat is; gyakorlatilag bármilyen, máshonnan már ismert vagy eddig még nem ismert – és éppen ezért érdekes játékba ütközhetünk az egyes online casino kínálatának feltérképezése során.

A klasszikus kaszinó játékok közé sorolhatók a rulett, a játékgépek, a nyerőgépek, a blackjack, a póker, a römi, a craps (kockázás), a bakkara és egyéb asztali játékok. Nem annyira hagyományosnak mondható játékok a lottó játékok, a kenó, a bingo, illetve a kaparós sorsjegy típusú játékok. Ez utóbbi játékok kifejezetten az online kaszinók kínálatára jellemzőek, mivel élő kaszinókban ritkábban találkozhatunk velük. De manapság már szinte általánosnak mondható, hogy az online kaszinók olyan hétköznapi életből ismert játékokat is kínálnak, mint a kő-papír-olló, a fej vagy írás, filmekből ismert karakterek, vagy a Tv-ből ismert animációs filmek, mint például a Karib-tenger kalózai, Vikingek vagy az Gladiátor.

Kaszinó Játékok

A legismertebb klasszikus kaszinó játékok online változatairól, dióhéjban
Rulett: Az online rulett szabályai – mondhatni – ugyanazok, mint az élő ruletté. Kiválasztjuk, hogy milyen értékű zsetonokkal fogunk játszani, a virtuális táblán megtesszük tétjeinket (szám(ok)ra, színre vagy számcsoportra), majd a pörgetésre kattintva várjuk, hogy hol áll meg a golyó. Az egyes online kaszinókban rendszerint fellelhető a rulett játék 3 főbb típusának legalább egyik változata. Ezen felül léteznek speciálisabb rulett altípusok is, valamint ÉLŐ rulett. A 3 főbb rulett típus az amerikai, az európai és a francia rulett. Ezek közül az amerikai és az európai rulett a gyakoribb, melyek között gyakorlatilag a nullák száma jelenti a különbséget (az amerikai rulettben a szimpla nulla (0) mellett fellelhető egy dupla nulla (00) is).
Kaszinós Játékok

Nyerőgépes játékok

Nyerőgépes játékok: Az online kaszinós játékok legnépszerűbb fajtájáról van szó. Az internetes kaszinók rendívül széles választékát nyújtják ennek a játéktípusnak – esetenként száznál is több fajta nyerőgépes játékot kínál némelyik kaszinó, különféle vonzó és érdekes játéktémákkal. A szabályok nagyon egyszerűek; megadjuk a megtenni kívánt tétet, pörgetünk, majd a tárcsák megállása után ellenőrizzük, hogy sikerült-e kipörgetni valamilyen fajta nyerő kombinációt. Rendszerint igen magas bónusz összegeket lehet elnyerni és a megforgatási követelmények is kedvezően vannak kialakítva az ilyen típusú játékokban. Léteznek befizetési bónusz lehetőségek és free spin, azaz ingyen pörgetés lehetőségek, utóbbiakat szintén nyerőgépes játékokon használhatjuk ki, többnyire újabb befizetés nélkül. A Jackpot lehetőségek rendszerint fix összegeket jelentenek vagy – Progresszív Jackpot esetén – egyre halmozódó nyereményösszeget.

Online Blackjack játék

Blackjack: A hagyományos franciakártyás blackjack egy lapérték-összehasonlításon alapuló kártyajáték, amely szinte az összes internetkaszinóban megtalálható. Rendszerint az első 2 kártya leosztása után kell döntenie a játékosnak a folytatásról, ami lehet húzás, megállás, duplázás, kétfele osztás vagy feladás. A játékosnak biztosítás kötésére is lehetősége van, a ház győzelmének esetére. A 21-es érték eléréséig húzhat a játékos illetve az osztó, ezt túllépve besokall az illető. A 21-hez legközelebb álló kéz nyer. Egyenlő érték esetén általában visszajár a megtett tét, ha a játékosnak blackjackje van, 3:2 arányban fizet a bank. Többféle blackjack variáció létezik, az egyes játéktípusokban például különböző lehet a kártyacsomagok száma, a feladás vagy duplázás lehetőségét illetően is lehetnek különbségek, illetve attól függően köteles az osztó húzni vagy megállni 17-nél, hogy H17 vagy S17 típusú-e az adott játék. A live változatban valódi dealerek osztják a lapokat.

Video Póker Játék

Online video póker: A világ egyik legnépszerűbb kártyajátékának internetes változata számos online kaszinóban elérhető. A legtöbb internetes kaszinónál kissé szigorúbbak a bónuszfeltételek a video póker játékok esetén, ezért érdemes előre megismerkedni a felhasználási feltételekkel. De léteznek speciálisan az online pókeresek számára kialakított bónuszok is, habár ez nem minden online kaszinónál adott. Az egyenleg feltöltése virtuálisan történik. Megtesszük a téteket, majd következik az osztás, amely után rendszerint lehetőség van egyszeri lapcserékre. A hagyományos kombinációk bármelyikét elérve, előre meghatározott szorzók alapján íródik a nyeremény a játékos online számlájához. A Progresszív Jackpot egyre halmozódó nyeremény-lehetőséget jelent, amely nem minden online kaszinóban lelhető fel.

Online bakkara játék

Online bakkara: A bakkara egy francia kártyával játszható kártyajáték, melynek online verziója gyakran szerepel az internetes kaszinók kínálatában. A legismertebb változata a punto bancó. A kisebb fogadási kockázat és a hagyományos kaszinóban játszott bakkarához viszonyítva lényegesen gyorsabb játékmenet teszi igazán vonzóvá az online bakkarázást a játékosok számára. A játék elején mindig meg kell tippelni a jövendőbeli nyertest, aki lehet maga a játékos, a ház vagy fogadhatunk akár döntetlenre is. A cél az, hogy a kártyák összege a lehető legközelebb legyen a 9-hez. A kártyák értéke a saját számértékük, az ász 1-et, a 10-es és a figurás lapok 0-t érnek. 2-2 kártya leosztása történik a banknak, illetve a játékosnak. A számokat összegezve derül ki a nyertes kiléte.

A bakkarat online verziója

A bakkara egy francia kártyával játszható kártyajáték, melynek online kaszinós játékok verziója gyakran szerepel az internetes kaszinók kínálatában. A legismertebb változata a punto bancó. A kisebb fogadási kockázat és a hagyományos kaszinóban játszott bakkarához viszonyítva lényegesen gyorsabb játékmenet teszi igazán vonzóvá az online bakkarázást a játékosok számára. A játék elején mindig meg kell tippelni a jövendőbeli nyertest, aki lehet maga a játékos, a ház vagy fogadhatunk akár döntetlenre is. A cél az, hogy a kártyák összege a lehető legközelebb legyen a 9-hez. A kártyák értéke a saját számértékük, az ász 1-et, a 10-es és a figurás lapok 0-t érnek. 2-2 kártya leosztása történik a banknak, illetve a játékosnak. A számokat összegezve derül ki a nyertes kiléte.