Európai Rulett

Európai Rulett

Az Európai Rulett egy klasszikus kaszinó játék, amelyet könnyű megtanulni. Az utóbbi idők egyik legnagyobb és legizgalmasabb szerencsejáték. Ezt a Európai rulett játékot több száz éve európai királyok és királynők játsszotak, és számos oka van annak, hogy ez a játék ilyen népszerű.
Bárki megtanulhatja, hogyan kell játszani az európai ruletten, nagy a tétválasztéka. Könyen  tud valasztani a játékos a tétekken. Azok is akik nagy kockázattal és nagy tétekkel szeretnének játszani,. Es azok is akik alacsonyabb kockázatú és kissé alacsonyabb tétekkel szeretnének játszani. A legnagyobb különbség a rulett és más kaszinós játékok, es más ingyenes asztali játékok között az hogy a zsetonok értékük itt megvan adva, és nincsenek címletértékük.

Rulett Stratégia

Fontos megjegyezni, hogy a rulett stratégia és a rulett rendszer nem ugyanaz. Sokan azt mondják, hogy olyan rulett rendszert tudnak, amely garantálja a nyereményt. Legyen óvatos ezekkel az ígéretekkel, és ne felejtse el, hogy a rulettet több száz éve játsszák, és eddig senki sem állt elő olyan rendszerrel, amely garantálja minden alkalommal a győzelmet.Európai Rulett
Az évek során sok rulett játékos megpróbálta kidolgozni a legjobb stratégiát a lehető legtöbb győzelem garantálása érdekében. Mivel a rulett a véletlenen alapul, sok játékos követi a stratégiai mintát a játékban, hogy ne bízzanak a szerencsében.
A jó rulettstratégia alkalmazásának első lépése az, hogy mindig az európai változatot kell választani, ellentétben az amerikai rulettel. Ennek oka a kaszinó előny, a kaszinó nyeresége az amerikai rulettben 5,26%. Míg a európai változatának nyeresége  2,70% körüli, vagyis majdnem a fele.
A kétféle rulett között a kaszinó nyeresége abban mutatkozik, hogy az amerikai rulettet 2 nullával játsszák, ami növeli a kaszinó profitját.

Európai Rulett Játék

Azoknak a játékosoknak, akiket valamivel nagyobb kockázat érdekel, javasoljuk, hogy fogadjanak kisebb Európai Rulett Onlineszámcsoportokra. A külső fogadások kifizetése alacsonyabb, de nagyobb esélyük van a győzelemre, ami jó stratégiát jelent számukra, különös tekintettel azokra a játékosokra, akik most kezdtek rulettozni. Az egyik legnagyobb hiba, amelyet a kezdők elkövetnek, az, hogy túl sok fogadást tesznek egy időben. Vagy sok különböző fogadást tesznek meg pontosan ugyanazzal a kifizetéssel, mint például kisebb tétek kevesebb pénzért.

Például:
Képzelje el, hogy 2 dolláros zsetont tesz minden 18 alacsonyabb számra és 4 dolláros fogadást minden 18 magasabb számra, vagyis a teljes tét összege 108 dollár. Ha a labda az alacsonyabb számokra esik, akkor $ 2 x 35 = 70 dollárt nyer, és ha a labda a magasabb számra kerül, akkor $ 4 x 35 = 140 dollárt nyer. Ha pedig nullára esik, akkor elveszíti az egész 108 dollárt. Most képzelje el, hogy egyetlen 70 dolláros tétet tett 18 alacsonyabb számra , ez 1: 1 kifizetést kínált. A labda az egyik alacsonyabb számra került, elveszítheti eredeti 70 dolláros tétjét. Mint látható, több különböző, összesen 108 dolláros tétnek ugyanaz az esélye, mint egy egyszeri 70 dolláros tétnek. Miért kockáztatna plusz 38 dollárt, ha nem muszáj?