Kaszinó Stratégiák

Online Kaszinó Stratégiák

Online kaszinó játék stratégiák, nyerő rulett taktika szisztémák, nyereséges Martingale módszer stratégia trükkök a rulettezéshez és más casino játékaihoz.

Martingale módszer

Kiválasztod a szint és csak arra fogsz fogadni. Kiválasztod az alap fogadást, ajánlatos a lehetőt legkisebb téten, például 1 Eurot teszel a kiválasztott szinre. ha vesztesz kétszer olyan összegel fogatsz amit elvesztetél a kiválasztot színre. Fokozatosan: 1+2+4+8+16+32+64+… ha bejön a fogadott szín a sorozat végén, 1 euro pluszban vagy.

A legismertebb és leghasználtab módzeről van szó, de vigyázz a veszteségek hosszú sorozatához nagy tőkére lesz szükséged.

Példa:

 1. Fogadsz 1 EURO és vesztesz.kaszinó stratégiák
 2. Fogadsz 2 EURO és vesztesz.
 3. Fogadsz 4 EURO és vesztesz.
 4. Fogadsz 8 EURO és vesztesz.
 5. Fogadsz 16 EURO és nyersz.

A betét összege 1 + 2 + 4 + 8 + 16 = 31 EUR
Nyeremény = 32 EURO
Tiszta haszon = 1 EURO

Töbség esetén sokkal hamarább nyersz, de számíts azal, lehetséges 15 veszteségi sorozat is.

Kaszinó Stratégia a Labouchere módszer

Kiválasztod a kedvenc színedet és csak rá fogsz fogadni. A papírra tetszés szerinti hoszúságú emelkedő számláncolatot írsz például 1,2,3,4. A rendszer azon van beálítva, hogy a veszteségnél beírsz egy számot, de a nyereménynél kihúzol két számot. A fogadás magassága a sorban levő első és az utolsó szám összege.

Ha vesztesz:

 1. A számlánc végére írd fel azt az számot, melyett éppen elvesztetél.
 2. A sorban levő első és az utolsó szám összegét fogadod.

Ha nyersz:

 1. Kihúzd az első és az utolsó számot.
 2. A sorban levő első és az utolsó szám összegét fogadod.

A sorozatot eredményesen bevégezed, ha a papíron nem marad semmilyen szám.

Kaszinó stratégiák a Fibonacci módszer

A módszer matematikai számsorozaton ál, melyenek felfedezője Leonardo Pisan, akit Fibonaccinak ismertek. Az első szám a sorban az 1. Minden további szám az előző két szám összege. Második szám a sorban az 1, mivel 0+1=1. A harmadik számot kiszámoljuk mint 1+1=2, negyedik számot mint 2+1=3, stb.

Kaszinó stratégia Fibonacci számsorrendje: 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55, 89, 144, 233, 377, 521

A színre fogsz fogadni. 1 EURO fodadsz. Ha nyersz a sorozat végez és 1 EUR pluszban vagy. Ha vesztesz, a elkezded felírni a számsorozatott, ugyhogy beírod az 1 számot. A további fogadás magasságát a Fibonacci számsorrendjének következő száma adja, vagyis 1. Ha vesztesz, beírod sor végére az elvesztett számot. Mostani fogadásod 2 EURO. Ha vesztesz a számsorod 1,1,2 lesz és a fogadásod 3 EURO. Ha nyersz kihúzod azt amit pont most nyertél, vagyis a sor két utolsó számát.

A veszteségnél:

 1. A számlánc végére írd fel azt az számot, melyett éppen elvesztetél.
 2. A fogadásod Fibonacci számlánc következő száma.

A vereségnél:

 1. Kihúzod a számlánc utolsó két számát.
 2. A fogadásod Fibonacci számlánc következő száma.

Ha nyersz, egy számot írsz fel, de ha nyersz két számot húzol ki.

Fast Martingale módszer

Kiválasztod a kedvenc színedet és csak rá fogsz fogadni. Kiválasztod az alap fogadást, legjobb a sorozatot a legkisebb lehetséges fogadásal kezdeni péld. 1 EURO. 1 EUROt fogadsz a kiválasztott színre. Ha vesztesz , a fogadásodat a következő képlet szerint számolod ki: szisztéma (a pont elvesztet összeg szor kettő + összeg amivel az sorozatot kezted)

A sorozat: 1 + 3 + 7 + 15 + 31 + 63 + 127 +… Ha fogadott szín bejön, a sorozat végez és 1 EURO pluszban vagy a sorozatbanlevő minden húzásnál. Ezzel a módszerel nem veszted az időt és nyereséget veszel minden körért. Vigyázz a hosszú veszteség áthitalására szükséged lesz nagyobb tőkére.

Példa:

 1. Fogadásod 1 EURO és vesztesz.
 2. Fogadásod 3 EURO és vesztesz.
 3. Fogadásod 7 EURO és vesztesz.
 4. Fogadásod 15 EURO és vesztesz.
 5. Fogadásod 31 EURO és nyersz.
 6. Betét összesen 1 + 3 + 7 + 15 + 31 = 57 EURO

Nyeremény 62 EURO
Tiszta haszon 5 EURO

Legtöbb esetben a jóval előb nyersz, de számoly azzal , ha nem olyan gyakori is , hogy lehetséges 15 egymás után levő vesztési sorozat is, úgyhogy rajtad van hogy mijen fölső határt szabsz meg magadnak. Ezt a módszert jobb játszani olyan tőkével, melyel legalább 7 szer veszthetsz.

2 fent 2 lent módszer

Két színre fogadsz. A legalacsonyabb lehetséges betétel fogadsz péld. 1 EUR. Ha nyersz, a sorozat végetért és Te pluszban vagy. Ha kétszer egymás után vesztesz, 1 EUROval emeled a tétet. Ha kétszer egymás után nyersz, 1 EUROval csökkented a tétet.

Rulett taktika a 2 és több módszer

A rendszer a számok ismétlésének statisztikájan fekszik.

 1. Írd le a rulett utolsó 37 húzásat.
 2. Írd ki a számokat, melyek 37 húzás alatt legalábbis kétszer estek (kb. 6-12 szám).
 3. Ha rulett több mint 10 számot megismételt , ismételd meg a 2 számu lépést amíg eléred a maximumot
 4. A következő 37 körben ezt a 10 számot fogod fogadni.
 5. Ezekre a számokra mindig egyforma összeget fogadj a következő 37 húzásnál.
 6. Ha kijön a szám (37 húzás alat kb. 9-13x), folytatod a 4 számu lépés alapján (nemváltoztatod a fogadó összeg magaságát, sem számok menyiségét). Ha óvatosabb vagy, várd meg a rulett max. 8 szám istmétlését.

Kaszinó trükkök a 300 módszer

Fogadásod:

 1. 100 EUR az első tizenkét számra (számok 1-12)
 2. 100 EUR a második tizenkét számra (számok 13-24)
 3. 10 EUR ként 10 tetszésszerinti számra az utolső 12 számbol

Ha a 1-24 szám esik visszafizetődik a betéted és a fogadást megismételed. Ha az utolsó harmadbol (25-36) való szám nyer, melyre fogadtál nyereményed 60 EURO. A nyeremény után jobb feleslegesen nem kockáztatni és átváltani más módszrre.

Kaszinó taktika a 4 húzás módszere

A fogadásod az 4 utolsó kihúzott szám. Elkezded a fogadást, ha rulett megismétli a számot az utolsó négy húzás keretében. A játékal vegzel abban az esetben, ha ketszer egymásután vesztesz. A második fogadásban kitörülöd az első számot és ezt pótlod azal a számal, amely éppen eset.

Online Kaszinó Stratégiák Trükkök

5 szám módszere
5 számot választasz, amelyekre táblaszerint fogsz fogadni. Rajtad ál hogy hány úzárest döntesz, minimálnisan 20 ajánlatos. Ha „kicsit” szereted az adrenalínt ez a módszer biztosan megtetszik.

Kaszinó Stratégiák a Bonda módszer

Fogadásod 200 EURO:

 • 140 EURO az 1-18 számokra
 • 50 EURO a 25-30 számokra
 • 10 EURO nulára
 • Ha az első felébe (1-18) esik a szám a Te nyereményed 80 EURO
 • Ha a (25-30) esik a szám a Te nyereményed 100 EURO
 • Ha nula esik a Te nyereményed 160 EURO
 • Vesztés esetén kétszerezd meg a fogadást. Ha nyersz, cserélj a módszeren

Oscar módszer

Szinekre fogsz fogadni. Ha vesztesz, fogadásod ugyan olyan amenyit elvesztetél. Ha nyersz, 1 EUROval emeld fel a fogadást. A módszer feleslegesen nem kozkáztatt. Szándékunk minden sorozatbol 1 EUROt nyerni. Azt jelenti, hogyha pluszbak kerülsz, csak anyit fogadsz, hogy a sorozatért 1 EUROt nyerj. Legjobb ezt példán látni. A rulett hetedik húzásánal nullára jutotál, úgyhogy tovább nem fogadsz 4 EUROt, hanem 1 EURt.

Shaun módszer

Fogadásod:

 • 18 EURO pirosra
 • 2 EUROként számok közé: 0 és 2, 8 és 11, 10 és 13, 17 és 20, 26 és 29, 28 és 31 (összesen 12 EURO)
 • 1 EURO ként bármely 3 számra ezek a számok közül (4,6,15,22,24,33,35) (összesen 3 EURO)

Betét összege 33 EURO, 4 szám marad szabadon. Ha egyik sem esik ezekből a számokbol 3 EUROt nyersz. A fogadás szorozhatod is, de legyen a esedbe, hogy egyszer valamelyiknek e 4 szám közül muszáj esni. A nyeremény után jobb nem kockáztatni és át térni más módszerre.

Háromszorosának módszere

Két oszlopra fogsz fogadni (1-12, 13-24, 25-36), vagy két sorra . 1 EUROt fogatsz két oszlopra, vagy két sorra , amelyeket kiválasztasz. Ha nyersz a sorozat végez és 1 EURO val pluszban vagy. Ha vesztesz , a fogadásod a éppen elvesztett összeg háromszorosa.

A harmadik törvény módszere

Ha a kaszinó stratégiák street keretén megismétlődik a szám, két más számra fogadsz a street keretén belül. Ha a szám 1 és 1 eset a fogadás 2 és 3. Ha két szám eset a streeten belül, fogadásod ezek a két számok. Ha 1 és 2 a kihúzás a fogadás is 1 és 2. Nyeremény esetén vegzel a fogadásal a adott streeteben.

Huzavona módszere szisztémák

Két oszlopra fogsz fogadni (1-12, 13-24, 25-36), vagy két sorra . 1 EUROt fogatsz két oszlopra, vagy két sorra , amelyeket kiválasztasz. A sorozat végez, ha 1 EURO pluszban vagy. Ha vesztesz, az a szakasz kezdődik, melyben elkezdesz „huzakodni” a kaszínoval. Ebben a szakaszban, csak anyit fogadsz, hogy visszanyerd az utoljára elvesztett összeget, ami az utolsó tét kétszerese. Nyereség esetén a fogadásod az előbbi fogadásnak a fele . Így haladsz adig még a nyeremény valószinűsége (majdnem 2:1) maga kivezeti a „huzakodásbol” és a nyeresége kezd növekedni.