Valódi pénzes játékok

Valódi pénzes játékok amivel pénzt tudsz keresni!

Nyerőgép stratégia , valódi pénzes játékok – kaszinó bónusz kipörgetés!

Egy olyan cikksorozatba kezdünk bele, mely által megtanulhatod, hogyan tehetsz szert óriási profitokra a kaszinók által kínált nyerőgép bónuszok igénylésével és felhasználásával. Cikkünk első részében sorra vesszük az alap tudnivalókat, majd később valódi példákon és teszteken keresztül mutatjuk be, hogyan játsszd ki a bónuszokat és nyerj akár milliókat is!

Online nyerőgép bónuszok!

  1. Válassz európai engedéllyel rendelkező kaszinót! Például: Málta, Nagy Brittania, Gibraltár, esetleg Man szigetek.
  2. Olyan kaszinót válassz ahol csakis kaszinójátékok vannak. Ha más szolgáltatásai is vannak az oldalnak (pl. sportfogadás, póker, lottó), inkább ne alkalmazd a cikkekben szereplő módszereket.valódi pénzes játékok
  3. Olvasd el a bónusz szabályait, keresd fel az Ügyfélszolgálatot befizetés előtt, ha esetleg valamit nem értesz vagy nem találsz az oldalon. Ez az egyik legfontosabb lépés ahhoz, hogy ne legyen később semmilyen problémád.
  4. Csakis a saját adataiddal nyiss új számlát, add meg pontosan a neved, a címed és minden más adatod. Ne nyiss több számlát semmiképpen, bizonyosodj meg arról, hogy régebben nem nyitottál már számlát az adott oldalon.  Mások nevében soha ne nyiss számlákat!
  5. Befizetésre használj online pénztárcákat, a gyorsabb ügyintézés érdekében! Ilyen pl. Skrill vagy Neteller számla.
  6. Legyenek kéznél a következő dokumentumok a hitelesítéshez: Személyi igazolvány másolata, bármilyen közüzemi számla másolata vagy bankszámla kivonat másolata, Skrill vagy Neteller képernyőkép (ha ezt használod befizetéskor).
  7. A bónusz értékéhez közeli összeget fizess be, de soha ne a teljes bónuszt vedd igénybe. Ha például 70.000 forint a maximális bónusz akkor csak 62000 -63000 forint értékben igényeld azt. Minél természetesebb hatást kell kelts a számládon való pénzmozgásban, ezzel elkerülöd az ellenőrző rendszerek figyelmét.
  8. Ne nyiss direkt számlákat! A bónusz stratégiákat követő játékosok óriási hibája, hogy direkt számlát nyitnak melyek automatikusan ellenőrzés alá kerülnek. Keress olyan kaszinós partneroldalakat ahol írnak a kaszinóról és az ott található reklámokon keresztülj regisztrálj. Lényegesen kisebb így az esély arra, hogy probléma esetén megfosszanak a nyereményedtől vagy extra biztonsági ellenőrzésen ess át egy nagyobb nyeremény után.
  9. Miután megkaptad a bónuszt csakis Net Entertainment és Microgaming nyerőgépeken játssz. Olyan nyerőgépet válassz a kínálatból melyek 5-9-12-15-20-25 vonalon játszhatóak. Az ennél több, vagy ennél kevesebb vonalon játszható nyerőgépeket kerüld!
  10. Fontos még, hogy ingyen pörgetéseket, bónusz játékot tartalmazó nyerőgépeken játssz. Néhány példa: Piggy Riches, Mythic Mayden, Dead or Alive, Blood Suckers, Invisible Man, River Riches, Game of Thrones, Big Bad Wolf.

Valódi pénzes slot játék stratégia

A következő részben elmondjuk, milyen stratégiát követve tudod maximálizálni az esélyt arra, hogy egy nagy nyeremény birtokosa lehess. Nagyon fontos, hogy kövesd az utasításokat és persze sose feledd azt, hogy nincs 100%-ig tuti stratégia. valódi pénzes slotsViszont ha már előnyt tudunk szerezni a kaszinóval szemben, megéri megpróbálni. Kérünk, csak akkor próbáld ki a leírt stratégiát, ha biztos anyagi háttérrel rendelkezel és megengedheted magadnak azt, hogy kaszinózz. Néhány játékosunk számára az összegek melyeket leírunk, egy havi fizetés összegével egyezik meg. Semmiképpen sem szeretnénk ha ebből bárkinek gondja lenne. A cikksorozat befejezése után, jelentkezünk egy kifejezettem hobby játékosok számára szóló anyaggal melyben megmutatjuk, hogyan tudod kihozni a maximumot a pörgetésekből. Ne feledd a szerencsejáték az esetek 99%-ban veszteséges, viszont ha tudjuk kontrolálni a szenvedélyünket, akkor sikerülhet minimalizálni a vesztes napok számát úgy, hogy közben rengeteget szórakozhatunk és még plusz pénzt is nyerhetünk.

Folytatás hamarosan!

Népszerű kaszinó kulcsszavak keresések, trendeket: valódi pénzes slot játékok, pénznyerő játékautomaták, valódi pénzes casino, nyerőgépek valódi pénzzel, kaszinó játékok.