Tétválasztás az online kaszinó játékban

Tétválasztás

A helyes tétválasztás a legfontosabb kérdés, ha stratégiáról van szó. Minden játéknak a szélsőségeit figyelembe véve kell meghatároznunk egy olyan tétet, amivel azt is átvészelhetjük, ha nagyon szerencsétlenül alakulna a dolog. Ennek ellenére rendkívül fontos a pozitív hozzáállás és a tiszta gondolkodás. Tudni kell váltani a játékok között, és könnyen elengedni egy komolynak tűnő veszteséget. Alapvetően úgy érdemes átjárni a játékok között, hogy kevés, 5-10%-os nyereséggel kiszállunk, hiszen pár ilyen után nem keseredünk el 20%-os veszteséggel otthagyni egy másik játékot.

Online kaszinó játék kiválasztása

Úgy érdemes elkezdeni az online kaszinózást, hogy egyszerre több bónuszban, és több lehetőségben gondolkozol.
Minden alkalommal fennáll az esélye a bukásnak is, és ezt kalkulálnod kell a nyereségbe.tétválasztás
Sokan csinálják azt, hogy kipróbálják az online kaszinókat, de csak egyszer, aztán elveszítik a pénzt, és elkönyvelik lehetetlenségnek a pénz kivételét. Ez teljesen hülyeség, hiszen szerencsejátékról van szó, amin könnyű veszíteni.
A legtöbb esetben ez is történik, te csak tehetsz érte, hogy a legalacsonyabbra csökkentsd a veszteségeket, és maximalizáld a nyereségeket. A kaszinó bónuszokkal nyereségessé válsz majd. A legtöbb helyen olyan bónuszt kapsz, ami egyből hozzáadódik a számládhoz, vagyis használhatod a pénzed.
A legtöbb bónusz cashable, vagyis pénzre váltható, vagyis a wagering követelmények teljesítése után a tiéd lesz.
Például a Energy Casinoban 200% bónuszt kaphatsz, amit 20 alkalommal kell megforgatni nyerőgépeken.
Ez azt jelenti, hogy €100 befizetése esetén + €200 kerül a számládra, vagyis rögtön €200-val játszhatsz, amit 20 szor kell megforgatnod, vagyis €4.000 tétet kell tenned.
Ez bármilyen soknak is tűnik, teljesíthető, ráadásul még pár eurót kaphatsz is a teljesítése közben, hiszen a points is pénzre váltható.

A helyes tétválasztás bankroll management

A helyes tétválasztás, bankroll management. Minél nagyobb tapasztalatod van, annál inkább felismered a veszélyes helyzeteket, és annál jobban találod meg a helyes utat a veszteségek elkerüléséhez. Ennek ellenére előfordulhat, hogy nem sikerül megszerezned a bónuszt, sőt elveszíted a befizetett pénzedet is. Éppen ezért érdemes hosszútávra tervezni, nem pedig mindent egy lapra feltenni.
Ehhez az is hozzátartozik, hogy több kaszinóba, több bónuszra hajtasz egyszerre. Sokszor megtörténhet az, hogy öt kaszinó közül négyben elveszíted a befizetésedet, és csak egyben sikerül pénz kivétellel zárnod a játékot. Ennek ellenére ezzel az eggyel is sokszorosát kerested meg a befizetéseidnek, és ehhez nem volt szükséged semmiféle Jackpotra. Érdemes tehát a bónuszokra hajtani, hiszen láthatod, hogy néha hatalmas bónuszokat szerezhetsz.
Csak akkor játssz bónusz nélkül, ha tudod, hogy mit csinálsz, és célod van vele!

A tétválasztás tekintetében a következőket teheted:

1. Fix téten játszol. Kiválasztasz egy bizonyos tétet, ami a játékban lévő pénzedhez mérten megfelelő ahhoz, hogy elég sokat játssz addig, amíg lejönnek a várható nyeremények. Ebben az esetben nem érdemes túl sokáig időzni egy játékkal, alacsony a kockázat, de kicsi az esély arra is, hogy nyereséget termelj, illetve gyakran a pénz megtartása is nehézségesség válik.

2. Alacsony téten kezded, és egyre emeled a tétet. Ez a leggyakoribb, és leginkább kifinomult technika, amikor igyekszel egyre közelebb és közelebb kerülni a bónuszkörhöz, és ezzel párhuzamosan emelni is a tétet. Ez a legbonyolultabb, hiszen játékonként változó időben kell emelni a tétet, és továbbemelni. Ennek ellenére ez a legjobb technika olyan játékokhoz, amit kiismertünk.

3. Egyszerűen csak belevágsz, és hol így, hol úgy kombinálod a téteket, a megérzéseidnek megfelelően. Esetleg váltogatod a fenti tétválasztás technikákat. Talán a legjobb, ha a fix tétet igyekszel megvalósítani, és ha muszáj, akkor emelsz a téten, vagy otthagyod a játékot.

Bárhogyan is játszol, a legfontosabb az önuralom. Mindig gondolkozz reálisan, és fogadd el a nyerési esélyeket. Itt könnyebben boldogulhatsz mint a lottón, pláne a bónuszokkal. Már ötből egyszer nyerni is komoly nyereséget jelenthet!

Hozzászólás: "Tétválasztás az online kaszinó játékban"

Hozzászólások zárolva.