Online Poker Rakeback

Online Póker Rakeback 2023

Az online pókertermek haszna abból származik, hogy minden kasszából levonnak egy kis összeget, amit „rake”-nek nevezünk. Ez a jutalék a termeknek jár azért, hogy az adott pókerteremben játszhassunk. Ez általában 5% , de természetesen ez termenként változik.rakeback

Egyes termek esetében az általunk termelt rake egy meghatározott százalékát visszakaphatjuk. Ez a ”rakeback” . Ezt tekinthejük úgy is, mint hűségjutalmat. Ezzel próbálnak több játékra ösztönözni, mivel minél több rake-et termel valaki, annál több pénz jár vissza – általában a hónap elején.

Azonban a jutalékot nem kapjuk automatikusan. A választott teremben követni kell a regisztrációs utasitásokat, ami arra vonatkozik, hogy hogyan lehetünk jutalékra jogosultak.

Mi az a rakeback?

A rakebacknek két tipusa van:

  1. Contributed rakeback terem pontosan kiszámolja, hogy az adott potból kinek mekkora a része, és a rake ennek megfelelő részét számítja jutalékként. Tehát itt csak azok a játékosok részesülnek a pénzből, akik az adott potba fizettek.
  2. Dealt rakeback minden olyan játékos részesül a rake-ből, akinek lapot osztottak. Tehát a rake-et eloszták az összes játékos számával, aki kapott lapot.

Fontos tudni, hogy nem minden pókerterem kinál jutalékot, és persze minden pókerterem eltérő százalékkal dolgozik.

Ha nyerő pókerjátékos akarsz lenni, nem csak az ellenfeleidet kell legyőzned, hanem a lehető legnagyobb rake-et kapd vissza.

Ezért elengedhetetlen egy jó rakeback üzlet, ha meg akarsz élni az online pókerből!