Nyerőgép Stratégiák

Nyerőgép Stratégiák

Oldalunk szeretne bemutatni néhány nyerőgép stratégiát mellyel könnyedén juthatunk egy kis plusz pénzhez. Mindemellett tobb online kaszinók között választhatunk kedvünkre amelyet kiprobalhatunk befizetes nelkul, több száz játék mellett. Tehát néhány nyerőgép stratégiaról lesz szó, melyek a legnagyobb nyeremény rátával kecsegtetnek.
Fordítsd a szerencsét a te javadra!

Martingale Stratégia

Úgy, mint a többi kaszinójátéknál, az úgymond “félkarú rablónál” azaz a nyerőgépeknél is előszeretettel használják a Martingale stratégiát. Ennek a módszernek a lényege, hogy a játékos addig duplázza az eddigi megtett téteket, míg a veszteségek után vissza nem nyeri a pénzét. Ha például négy körön keresztül veszít, az ötödik körben visszanyeri az elmúlt négy kör pénzét és még egy keveset.

Esernyő nyerőgép stratégiák

Az esernyő stratégia lényege, hogy a betett pénzünket egyre növeljük, majd az általunk megszabott maximális összeg után egyre csökkentjük. Például 1000ft-2000ft-3000ft-4000ft-5000ft-5000ft-4000ft-3000ft-2000ft-1000ft. A megtett téteket a játékos találja ki, és a pozitívuma, hogy lecsökkenti a játékos költéségét, nem engedi mindig maximális pénzt berakni, ezzel megakadályozza gyorsan elbukni a pénzt. Ennél is nagy szerepet kaphat a loss limit. Amint eljátszottuk a magunknak megszabott maximális pénzt, álljunk tovább egy másik géphez.

Csirke Nyerőgép Stratégia

A legtöbb nyerőgép stratégia a megtett tétek méretén, a nyereményektől és veszteségektől függően és azoknak a variálásán alapul. A csirke stratégia alapja, hogy nem játszunk hosszú ideig egy gépnél.nyerőgép stratégia
A furcsa nevét pedig onnan kapta, hogy a játékosok, akik ezt a stratégiát alkalmazzák, csirkék módjára szaladgálnak gépről gépre a kaszinóban. Akik ezt a stratégiát választják, el kell dönteniük, hogy mennyi pénzt szánnak erre a játékra, stratégiára, majd pedig azt, hogy ezt hány gépen akarják játszani. Ha például 4000ft-ot szán egy gépre, akkor 4 darab 1000ft-os zsetont használ fel egy gépnél, majd a játék után továbbáll egy másik géphez. Alapvető fontossága ennek a stratégiának, hogy az adott nap csak egyszer játszunk minden egyes gépnél. Ez a stratégia semmi mást nem szab meg nekünk, játszhatunk ahogy csak mi szeretnénk, nyereségtől és veszteségtől függetlenül.

Játssz és fuss nyerőgép stratégiák

Ennek a stratégiának hasonló a lényege mint a csirkének. Ugyanúgy gépről gépre jár a játékos,viszont itt csak addig játszik egy gépnél, míg az profitot hoz. Mikor az már csak veszteséget ad, továbbáll egy másik géphez.
Ezt a stratégiát használók számára 2 fontos tény van: a “Naked Pull” és a “Loss Limit“. A naked pull azoknak a nem nyerő pörgetéseknek számát összesíti, amit a játékos megenged magának a bizonyos gépnél. Például, ha 5 naked pull-t szabsz meg magadnak egy gépnél, akkor 5 nem nyerő pörgetés után a következő gépnél folytatod a játékot. A loss limit szintén egy saját magunknak megalkotott szabály,ami egy arra szánt pénzösszegeket takar amit hajlandóak vagyunk eljátszani egy gépnél. Ha a loss limitünk 4000ft, akkor 4000ft elvesztése után tovább kell állnunk egy következő géphez.