Cashback az online kaszinóban

Cashback az online kaszinóban

Mit érdemes tudni és hogyan szerezheted meg Cashback bónuszt?

Az online kaszinókban sokféle bónusz érhető el. Egyes játékosok az üdvözlő promóció miatt választanak oldalakat, de érdemes tudni, hogy a regisztráció után és a kezdő bónusz befejezése után rád váró bónuszok is fontosak. Ebben a cikkben egy promócióra fogunk összpontosítani, amelyet cashback bónusznak neveznek. Ez egy különleges ajánlat, ahol a veszteségek egy részét viszakapja a jatekos.

Az online kaszinó cashback egy nagylelkű ajánlat, ezért érdemes olyan oldalakat keresni, amelyek ilyen bónuszt kínálnak. A listánkban megtalálja őket, minden oldal garantálja ezt a fajta promóciót játékosainak. Tehát vessen egy pillantást az általunk készített kaszinó bónuszok táblázatra, olvassa el az online kaszinó pénzvisszatérítését és az oldal egyéb vonatkozásait, és használja fel bónuszait.

Cashback bónusz részletei

A pénzvisszatérítési bónusz egy speciális típusú promóció, amely attól függ, hogy mennyi pénzt veszít az online nyerőgépeken egy bizonyos időszak alatt. A kaszinó felveszi ezt az összeget, majd az oldal szabályaitól függően ebből az összegből levonhatja a nyereményeket és az esetleges bónuszokat. Ezután ennek az összegnek egy bizonyos százalékát kiszámítják (a kaszinó szabályaitól is függ), és befizetik a felhasználó számlájára. Néha megesik, hogy egy online cashback kaszinó megpörgeti.cashback

A visszatérítési szabályzatnak sokféle szabálya lehet, minden a kaszinótól függ, ezért érdemes alaposan elolvasni a feltételeket. Ennek köszönhetően nemcsak a cashback bónusz működését fogja megérteni, hanem az összes többi promóciót is. Néha minden játékos heti vagy havi rendszerességgel visszatérítést kap. Előfordul, hogy csak azok a játékosok kapják, akik egyben a hűségprogram felhasználói is. Ebben az esetben a százalék a játékos állapotától függ.

Ennek a bónusznak köszönhetően korlátozhatod a játékban való kiadásaidat, mert a veszteségek egy része visszakerül a számládra. Lehet, hogy ezek nem túl nagy összegek (attól függően, hogy mennyit költesz), de ez egy bizonyos segítség és egy lehetőség, hogy több pörgetést játszhass. A játékosok pénzvisszatérítést szerezhetnek extra jutalomként a nyerésért vagy kifizetési jutalomként. Ez egy bónusz, amelyet különböző helyzetekben kaphat, ismerje meg saját kaszinóját, és megtudja, mit kell tennie, hogy megkapja ezt a jutalmat.

 • Cashback a kaszinó fogadásokból azt jelenti, hogy a játékos elveszít egy bizonyos összeget a nyerőgépen, függetlenül attól, hogy mennyi pénz van a számláján. Ha a játékos a héten 10.000 Ft-ot költött a kaszinóban, a pénzvisszatérítés ebből az összegből kerül kiszámításra.
 • A befizetési összeg pénzvisszatérítés egy kicsit más. Ebben az esetben csak az az összeg számít, amelyet a játékos befizetett a kaszinóba, azt nem kellett felhasználnia. Ez azt jelenti, hogy ha 10.000 Ft-ot letétbe helyezett, és csak 50.000 Ft-ot költött a nyerőgépekre, akkor is visszakapja a befizetett összeget.

A kaszinó cashback pénzvisszatérítés általában minden olyan játékos számára elérhető, aki regisztrált és aktív a kaszinóban. A megtérülési százalék státuszonként vagy a kaszinó szabályai szerint változhat, általában 5% és 20% között mozog a cashback.

Cashback a kaszinó játékokon

Az online kaszinó pénzvisszafizetése az összes játékot vagy csak egyes kaszinó játékot foglalja magában, ezért fokozottan ügyeljen a promóció szabályaira. Leggyakrabban olyan promócióról van szó, amely a legtöbb élő kaszinójátékot, asztali játékot és nyerőgépet ingyenesen tartalmazza. Azt azonban a kaszinó dönti el, hogy pontosan milyen játékok lesznek, ezért javasoljuk, hogy ismerkedjen meg az adott oldalon található promóciós szabályokkal.
Ahogy fentebb említettük, a cashback bónusz általában olyan promóció, amely minden játékot magában foglal. Néha azonban ez lehet egy kiválasztott játékcsoport. Vagy csak egy ezek közül, ezért figyelmesen olvassa el, mivel fog játszani, ami a legfontosabb, mert akkor azt tapasztalja, hogy nem kaphat pénzvisszatérítést, mert nem felelt meg a követelményeknek. Vagy nem a megfelelő játékokkal játszott. Az online kaszinó nem rejti el a játékszabályokat, ezért feltétlenül olvassa el azokat, mielőtt a kaszinó pénzvisszatérítése mellett dönt. magában foglalhatja, ezért fokozottan ügyeljen a promóció szabályaira. Leggyakrabban olyan promócióról van szó, amely a legtöbb élő kaszinójátékot, asztali játékot és nyerőgépet ingyenesen tartalmazza. Azt azonban a kaszinó dönti el, hogy pontosan milyen játékok lesznek, ezért javasoljuk, hogy ismerkedjen meg az adott oldalon található promóciós szabályokkal.

Ha jó pénzvisszatérítési kaszinó ajánlatot keres, megnézheti például, hogy mit garantál a Vulkan Vegas. Ez egy olyan online kaszinó, ahol hetente akár 100.000-Ft is kaphat csak cashbackből, és nem számolunk más promóciókkal. Játssz kaszinós játékokat, itt minden játék beleszámít a promócióba, és veszteségeid nagy részét fedezzük. A pénzvisszatérítés pontos összege attól függ, hogy egy héten mennyit költ a kaszinóban, és hogy jelenleg milyen státusszal rendelkezik a hűségprogramban.

Cashback követelmények

A szabályok kissé eltérhetnek az egyes kaszinókban, de van néhány szabály, amelyek a legtöbb kaszinóra érvényesek, ezeket soroljuk itt fel

 • Cashback promóciós kód – A cashback gyakran aktiválható bónuszkóddal. Nagyon gyakran a kaszinó weboldalán található. Néha azonban csak valamelyik, ezzel a kaszinóval együttműködő oldalra, így érdemes utánanézni, mert exkluzív ajánlatról van szó, vagyis nem minden játékosnak jár. Ahoz hogy aktiválni ezt a bónuszt, meg kell adnia egy kódot, vagy kapcsolatba kell lépnie az ügyfélszolgálattal.
 • A pénzvisszatérítési bónuszt csak 18 éven felüliek igényelhetik, ez gyakorlatilag minden kaszinóajánlatra vonatkozik.
 • Ügyelj arra, hogy meddig kell felhasználnod a cashback pénzt, ez csak néhány nap lehet, így ha tudod hogy nem tudod megtenni, ne élj egy ilyen akcióval.
 • A Cashback más promóciókhoz hasonlóan gyakran jár fogadási kötelezettséggel. Ez azt jelenti, hogy amint megkapja  egy Cashback összeget, be kell fizetnie a játékba, és ennek többszörösét kell felhasználnia. Addig nem váltja ki a jutalmát, amíg nem teljesíti az összes követelményt, és gyakran nincs sok ideje erre.
 • Amikor bónuszpénzzel játszik, először a Cashback bónuszt használja, majd a valódi pénzes számláját.

A cashback nagyon fontos egy activ játékos számára. Mindet ismernie kell ahhoz, hogy megkaphassa. Előfordul, hogy a játékos nem olvassák el a szabályokat, és akkor keserednek el, hogy nem kaphatják meg a bónuszt.

Hogyan kell kiszámítani a hozamot?

A kaszinó pénzvisszatérítését a tulajdonosok által előírt speciális képletek segítségével számítják ki. Ez a képlet teljesen eltérően nézhet ki minden oldalon, de a legtöbb webhely egy képletet használ, mert az működik. Amikor látod, azt gondolhatod, hogy ez bonyolult matematika, de valójában nem olyan bonyolult a pénzvisszatérítési bónusz kiszámítása. Ha ezt az összeget saját maga számolja ki, akkor meg tudja jósolni, hogy milyen nyereményt kap a kaszinótól.

Már említettük, hogy kezdetben a kaszinó az összes pénzt, amit a nyerőgépekre költött az kerul be a számításhoz. Tehát nézd meg, mennyi volt, mindent megtalálsz a játéktörténetedben, és folyamatosan spórolhatsz is, mire és mennyit költesz el a kaszinó pénzedből. Egy másik módszer lehet annak gyors összehasonlítása is, hogy egy héttel ezelőtt mennyi pénz volt a számláján, és mennyi van most. Ezután adja össze az összes nyereményt, amelyet ezalatt a kaszinótól kapott, és az összes kifizetését. Miután összeadta őket, vonja le ezt az összeget a játékra költött összegből.

Ha ez az összeg megvan, akkor ebből egy adott százalékot kell kiszámolni. Ez 5%-tól körülbelül 20%-ig terjedhet attól függően, hogy a kaszinó mit kínál Önnek. Ne feledje továbbá, hogy nem magának kell kiszámolnia a visszatérítést. Az Ön feladata csak az, hogy ezt a pénzvisszatérítést igényelje az online kaszinótól, és maga a kaszinó számítja ki és utalja a megfelelő összeget az Ön számlájára.

Taktikánk, hogyan lehet pénzvisszatérítési bónuszt kapni?

Van néhány javaslatunk a számodra, amelyek biztosabbá teszik, hogy pénzvisszatérítési bónuszt kapsz. Íme néhány tipp, amelyek segítenek jobban megérteni ezt a bónuszt, és nagyobb a valószínűsége annak, hogy megkapja.

 • A cashback minden kaszinóban más, heti vagy havi rendszerességgel adható ki, a hét bizonyos napjain érdemes tudni, hogy mikor kell igényelni.
  Legyen naprakész az oldalon található összes hírrel, hogy ne maradjon le egyetlen érdekes bónuszról sem.
 • Cashback pénzvisszatérítést kap az online kaszinóban, amikor regisztral a webhelyet, a megfelelő bónuszkódal.
 • Mielőtt úgy döntene, hogy kihasználja a pénzvisszatérítési promóciót, feltétlenül olvassa el az ezzel kapcsolatos összes információt, hasznos lesz, ha jobban megérti ezt a bónuszt.
 • Ellenőrizze a dátumot hogy mikor áll rendelkezésre a cashback. Néha a kaszinók nem túl friss információkat tesznek közzé oldalaikon, ezért feltétlenül ellenőrizze, hogy továbbra is igénybe veheti-e ezt a bónuszt.
 • Érdemes gyakran felkeresni weboldalunkat is, mert igyekszünk a legfrissebb befizetés nélküli bónuszokat feltenni rá, beleértve azokat is, amelyek a népszerű online kaszinók cashback-jéhez kapcsolódnak.

Tekintse meg weboldalunkon az online kaszinókat

Az online kaszinó cashback az egyik legjobb promóció az ilyen típusú oldalakon. Nem kell sokat tennie, hogy megszerezze, elég aktívan játszani a kaszinó játékokkal. Természetes, hogy néha nyersz, néha pedig veszítesz. Ha azonban veszít, az nem jelenti azt, hogy teljesen el veszíti a pénzt. Egy részét visszakaphatja az online kaszinó pénzvisszatérítési akcióinak segítségével.

Ez mindig egy kis segítség a játékosnak, mivel ezt a pénzt több pörgetésre használhatja fel, amivel nagy nyereményhez juthat. Ennek egyetlen hátránya, hogy a bónuszt gyakran többször ke megforgatni, vagyis ennek az összegnek a többszörösét kell befizetned és felhasználnod. Oldalunkon nyerőgépek megtalálja a legjobb cashback kaszinót, kiválaszthatja a legjobb ajánlatot vagy akár többet is. Ne felejtse el azonban elolvasni a promóció összes szabályát.