Online Póker Stratégiák

Online póker stratégiák, ez nagyon komolyan hangzik, mintha nem is játékról lenne szó. És nem is arról van szó hiszen a póker nem játék. Az online póker sokkal inkább üzlet, befektetés, háború mint játék. Ehhey viszont tudnod teljes és átfogó helyzetismeret kell. Tudnod kell, hogy hol vagy, hova akarsz eljutni, kik az ellenfeleid, milyen erőforrásaid vannak, mik a lehetőségek, korlátok és a szabályok.

Online póker stratégia

Az online póker stratégia (online poker strategy) nem csak arról szól, hogy számolni kell. A matek ami az online no limit hold’emhez kell nem olyan bonyolult. A gondolatmenetet ott kell kezdeni, hogy ez az egyetlen olyan játék ahol nem a ház ellen játszol. Minden más jatékban megvan hogy max. mennyi esélyed van a nyerésre és ott a ház nyer. Az online kaszinók esetében a kaszinó, az online pókerben pedig az online póker terem ( poker room) leszedi a sápot, de a többi rajtad múlik.

Az egyik legfontosabb dolog amit minden pókerjátékosnak meg kellene tanulnia, az az hogy ne keverje össze a helyes döntést azzal, hogy megnyert-e egy egy leosztást. Sokan azt hiszik, hogy ha megnyertek egy leosztást akkor jól döntöttek, viszont ha elvesztették, akkor rosszul. online póker stratégiákEz nagy hiba. A helyes online póker stratégiák az online pókerben mindig hosszú távon dől el. Minden leosztásnál van egy matematikailag helyes lépés. Alapvetően ez kell hogy befolyásolja az ember döntését, nem pedig az hogy az előző leosztást megnyerte-e, vagy sem.

A hosszú távú döntések nem alapulhatnak rövid távú gondolkodáson. Az online pókerben a döntési stratégiák nagyon sokban hasonlítanak az üzleti élet döntési stratégiáihoz. Helyesen kell felmérned a piaci lehetőségeket. Jól kell tudnod eladni magad. A pénzügyeidet nagyon kézben kell tartanod. Kiforrott stratégiával kell nekivágnod. Folyamatosan tanulnod kell. Be kell tudnod illeszkedni a közösségbe. A legfontosabb pedig, hogy tudnod kell, a játék már az előtt elkezdődött, hogy leültél a pókerasztalhoz.

Milyenek az üzleti lehetőségek az Online Pókerben

Mielőtt nekiállsz játszani, fontos hogy tudd, online póker stratégiád legfontosabb eleme, hogy melyik asztalt választod ki. Öt minden hájjal megkent profi ellen sokkal nehezebb játszani, mint öt kezdő ellen.

Hasonlóképp, ha túl kemény a játék és nehéz nyerni, válts asztalt. Lehet hogy a macho éned, meg a sértett büszkeséged azt mondja, hogy maradj, le tudod őket verni, csak nem volt szerencséd. Ha ezt gondolod, azonnal állj fel. Kevered az érzelmeidet a helyes üzleti döntéssel. Azért kell kemény munkával felépítened stratégiát az online pókerre, hogy ne az érzelmeid vezéreljenek.

Végül, az online póker piac felmérése arra is kiterjed, hogy mekkora a verseny. Ha túl sok a versenytársad, még akkor is nehéz nyerni, ha te vagy a legjobb. Hát még akkor ha tele van a piac eszetlen bolondokkal és kiszámíthatatlan kezdőkkel. Ha túl nagy a verseny, az online póker stratégiád azt mondja, lépj le innen és keress másik asztalt.
Marketing és branding az online póker stratégiában

Fontos, hogy milyen imaget építesz magadról. Olyan képet alakíts ki magadról másokban, hogy büszke lehess arra amit mondanak rólad. Az online póker egy kis közösség. Ha tahóként viselkedsz az asztalnál, és a fórumokon is úgy kommunikálsz, hogy mindenkinek feláll a szőr a hátán tőled, akkor rossz lapokat osztasz magadnak.

Online póker pénzügyi stratégiák

Az online póker hosszú távú játék és hosszútávon nem az nyer aki a legtöbb leosztást nyeri, hanem az aki a legtöbb pénzt. Az a srác aki egy leosztást sem veszit nem ugyan az a srác aki hosszútávon a legtöbb pénzt keresi. Tehát ne köss rövidtávú jónak látszó kompromisszumokat az online póker stratégiád kárára, mert a pénzed látja kárát. Mindig az járjon az eszedben, hogy lehet hogy elbuksz egy leosztást vagy egy egész partit, de csak az számit hogy hosszútávon mi történik és mit teszel.

Mindig legyél felkészülve a legrosszabb lehetőségre. Az online póker stratégia egyik elsődleges célja az, hogy kivonja az érzelmeket a játékból. Ezek közé tartozik a félelem is. Ha parázol, hogy mindent elbukhatsz, akkor hibázni fogsz. Ha viszont minden nap ugy ülsz le, hogy ma lehet hogy lenullázod a bankrollodat, és ezzel szembe is tudsz nézni, hideg fejjel, nyugodtan fogsz játszani. Ebből az következik, hogy csak annyit kockáztass amennyit megengedhetsz magadnak, hogy elveszíts. Ha a gyerek havi menzapénzével játszol, most hagyd abba.

Mindig akkora tőkével ülj le játszani amekkora elég nagy ahhoz a téthez amit játszol, és ahhoz a kockázathoz amit vállalsz. Ha kicsi a bankrollod hamar megkopasztanak. Ne feledd ahhoz hogy hosszú távon játszhass elég pénz is kell.

Ne mindig azt a lehetőséget válaszd amelyik a legkisebb kozkázatot jelenti. A várható pozitív nyereség motiváljon.

Stratégiai gondolkodás az online pókerben

Olyan játékot ne játsz amit nem értesz, még akkor sem ha mások nagyon kaszálnak vele. Ők azért aratnak annyit, mert mások nem értik a játékot. Tehát akkor tanulj bele amikor kicsik a tétek. Ne feledd, hogy az online póker hosszú távú játék, de ha elbukod az összes pénzed mielőtt megértenéd mi is folyik itt, neked annyi.

Légy türelmes és gondolkozz hosszú távon. Rendszerint azok a játékosok nyernek akiknek a legnagyobb az állóképességük és a legtovább tudnak koncentrálni. Ne játsz ha már túlspiláztam magad. Sokkal költséghatékonyabb megoldás, ha tartasz egy kis szünetet, sétálsz egyet, vagy már nem játszol aznap este. Az idegesség rossz tanácsadó, és rossz döntéseket fogsz hozni, ami még tovább idegesít.
Légy más, de ragaszkodj az elveidhez. Csináld máskép mint az összes többi játékos. Senki nem lett még úgy gazdag, hogy ugyan azt csinálta mint mindenki más. Légy rugalmas, és alkalmazkodj a játék dinamikájához. Ahogy halad előre az este és változik a játék, neked is úgy kell alkalmazkodnod.
A remény nem jó terv. Ha az érvelésed úgy kezdődik, hogy „ha bejönne az a lap”, rossz a terved.
Oldalunk bemutatja a legfrissebb befizetés nélküli bónuszok információkat az online kaszinó világából. Online kaszinó bonuszok érdekességek, ingyenes pörgetések melyeket ajánlunk.
Kövesd bejegyzéseinket és értesülj minden aktuális hírről, magyarországi online kaszinó vényekről és légy naprakész mindennel!