Élő Rulett

Élő Rulett Játékok

Az egyik legrégibb és leghíresebb online kaszinó játék az élő rulett játék. A dealer megpörgeti a rulettkereket és beleejti a rulettgolyót. A játék célja az hogy a játékos kitalálja a 37 szám közül melyiken fog a golyó megállni.

Élő Rulett online játék szabályok

A tét megtételéhez kattintson arra a zsetonértékre, amit meg kíván tenni majd ezután kattintson a játékmező azon részére, ahová tétjét tenni kivánja. Minden egyes kattintással növeli zsetonjai számát. Egy zseton eltávolításához kattintson az Utolsót töröl gombra vagy a Töröl gombra, amivel az összes tétet törölheti. Minden tétet meg kell tenni az időt mutató számláló lejárta előtt.

Ezután a dealer megpörgeti a rulettkereket és beleejti a rulettgolyót. Amint megáll a golyó, a dealer kihirdeti melyik a nyertes szám és minden tétet automatikusan elszámolnak. A számláló elkezdi a visszaszámlálást a következő játék kezdetéig.

A élő rulett játékban különböző fajta téteket tehet meg. A belső téteket a játékmező számozott részén teheti meg, míg a külső téteket a játékmező más részein. Számlát nyitni!

Belső tétek

Egy szám (Straight Up Bet) Egy bizonyos számra megtett tét. A legegyszerűbb tét a legmagasabb kifizetéssel. Ezt a tétet 35:1 arányban fizetik ki plusz a megtett tét értéke.

Két szám (Split Bet) Ezt a tétet két szomszédos számra lehet elhelyezni a két számot elválasztó vonalra. Például a 24-re és a 27-re. Ezt a tétet 17:1 arányban fizetik ki plusz a megtett tét értéke.

Négy szám (Corner Bet) Ezt a tétet 4 számra lehet elhelyezni, ott ahol a négy négyzet összeér. Például a 8,9,11 és 12-re. Ezt a tétet 8:1 arányban fizetik ki plusz a megtett tét értéke.

Három szám (Street Bet) Ezt a tétet 3 számra lehet elhelyezni a kívánt számok sorának szélére. Például a 13,14 és 15-re. Ezt a tétet 11:1 arányban fizetik ki plusz a megtett tét értéke.

Hat szám (Line Bet) Ezt a tétet 6 számra lehet elhelyezni úgy, hogy helyezze a zsetont a két sor szélére, ahol keresztezik egymást. Ezt a tétet 5:1 arányban fizetik ki plusz a megtett tét értéke.

Speciális tétek Ezek olyan több számból álló tétek, amik hagyományosak a rulettben. Minden ilyen tét különböző számcsoportokat fed le. Ezeket a téteket a ´Speciális tétek´ gombra kattintva veheti igénybe. A kifizetés minden tétnél különböző. Számlát nyitni!

Külső tétek

Oszlop (Column Bet) Ezt a tétet 12 számra teheti meg, amelyek egy oszlopban találhatóak. Ezt a tétet 2:1 arányban fizetik ki plusz a megtett tét értéke.

Tucat (Dozen Bet) Ez is egy 12 számra tehető tét. A játékos választhat az első 12 szám (1-12), a második tucat (13-24) vagy a harmadik tucat (25-36) közül. Ezt a tétet is 2:1 arányban fizetik ki plusz a megtett tét értéke.

Színre tehető tét Ez egy olyan18 számra tehető tét, amellyel a játékos vagy az összes piros vagy az összes fekete számra fogadhat. Ezt a tétet 1:1 arányban fizetik ki plusz a megtett tét értéke.

Páros/Páratlan Ez egy olyan 18 számra tehető tét, amellyel a játékos vagy az összes páros vagy páratlan számra fogadhat. Ezt a tétet is 1:1 arányban fizetik ki plusz a megtett tét értéke.

Kis számok/Nagy számok Mégegy 18 számra megtehető tét, amellyel a játékos vagy a kis számokra (1-18) vagy a nagy számokra (19-36) fogadhat. Ezt a tétet is 1:1 arányban fizetik ki plusz a megtett tét értéke.

Kérjük vegye figyelembe, hogy abban az esetben, ha a golyó nullán áll meg, összes tét elveszik.

Játék jellemzése

A rulett képernyő alján találhatja meg azokat a további opciókat, amelyek fokozhatják a játékélményt.

Chat megnyitja a chat ablakot ami lehetővé teszi, hogy az osztókkal beszélgessen. Ezen keresztül elérheti a pitboss-t (a játék felügyelőjét), amennyiben szüksége lenne rá.

Játéknapló Ez mutatja az előző forgatások eredményeit.

Nézetek Lehetővé teszi, hogy az asztal különböző részeit kinagyítsa.

Alapbeállításban ezek az opciók ki vannak kapcsolva. Amint bekapcsolja őket, igénye szerint helyezheti el őket és választhatja meg a méretüket.