BetSoft kaszinó szoftverfejlesztő

BetSoft kaszinó nyerőgépek

BetSoft kaszinó játék szoftverfejlesztő ismertető

A 3D-s filmesített játékok vezető gyártójaként és igazi innovátorként beharangozott Betsoft igazán tiszteletet parancsoló játékokat teremtett az online kaszinók számára. A fejlesztők teljesen új, meglepően hű kaszinó élményt hoztak létre,BetSoft szoftvereik magasabb szintre fejlesztették az online kaszinó játékokat. Az animált kisfilmek segítségével kaszinó játék közben teljesen elmerülhetsz a történetben.

A Betsoft több mint 300 első osztályú online kaszinó élményt nyújtó alkalmazással büszkélkedhet. A vállalat komoly erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy termékeinek újszerűségét megtartsa, semmiképpen sem engedheti meg magának, hogy játékai elcsépeltté és kiszámíthatóvá váljanak. A Betsoft valóban a felhasználók elvárásainak megfelelő, sőt, még azon is túlmutató szoftvereket készít.

Betsoft kaszinó játékok

A Pixar és a Dreamworks munkáihoz hasonlóan a Betsoft játékait a felhasználóval közösen tervezték. Hozz ki minél több élményt a online nyerőgép játékaiból!

Realtime Gaming

A Realtime már viszonylag öreg rókának számít az online casinók világában, hiszen 1999-es alapításával robbant be az iparágba. A cég amellett, hogy minőségi szoftvermegoldásokat kínál, a casino tulajdonosokkal szemben tanúsított rugalmasságáról is híres. A Realtime Gaming szoftvereit a könnyű használatuk, megbízhatóságuk, sebességük, a grafika és a hangok miatt szeretik a felhasználói.

Annak ellenére, hogy a szoftvert a különböző szolgáltatók elvárásainak megfelelően fejlesztették, a főbb tulajdonságai szolgáltatótól függetlenül hasonlóak, melynek köszönhetően könnyen használható felületekkel találkozhat a játékos lépten-nyomon. Letölthető és letöltés nélküli flash alkalmazásai is vannak, így a nagyfokú a kompatibilitásnak köszönhetően világszerte rengetegen használhatják.
A Realtime Gaming célja, hogy realisztikus és izgalmas játékokat fejlesszen, és mindehhez jó minőségű és könnyen elérhető felületet biztosítson. Az említett tényezőknek köszönhetően a Realtime Gaming biztos résztvevője ennek a gyorsan változó iparágnak.